Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ' ΕΣΚΑΝΑ:ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ ΜΕ 62-60

Μεγάλη νίκη πέτυχε απόψε στο κλειστό του δήμου μας ο Λέοντας Μοσχάτου στην παράταση επί του ΑΣ Καστέλας με 62-60 για το πρωτάθλημα της 'Γ ΕΣΚΑΝΑ 

Ένας αγώνας που τα είχε όλα όπου οι αντίπαλες ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο όλο το παιχνίδι και χρειάστηκε και παράταση για να αναδειχτεί η νικήτρια ομάδα.
Ο αγώνας ήταν από το πρώτο λεπτό συναρπαστικός με πολύ λίγους φιλάθλους(περίπου 30 άτομα)  στην κερκίδα  αλλά ζωντανούς.
Στο παιχνίδι είχαμε και δύο αποβολές(στο 35') μία από κάθε ομάδα όπου έπειτα από αυτό δημιουργήθηκε και κάποια μικρο ένταση  στην κερκίδα,  οι διαιτητές ζήτησαν να αποχωρήσουν προληπτικά από το γήπεδο όλοι οι  φίλαθλοι με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας περίπου για δεκαπέντε λεπτά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Λέοντα ήταν η έβδομη παράταση που χρειάστηκε να δώσει φέτος για το πρωτάθλημα έχει χάσει τις πέντε αλλά τις δύο τελευταίες τις κέρδισε.

Με αυτή την νίκη  ο Λέοντας επί μίας δυνατής ομάδας του ΑΣ  Καστέλλας που είναι τέταρτος στην βαθμολογία ανεβάζει  την ψυχολογία του στα ύψη  και πλέον ελπίζει ότι θα κάνει ακόμη καλύτερα παιχνίδια μελλοντικά και θα καταφέρει να ξεφύγει απο την τελευταία θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να σωθεί από τον υποβιβασμό.

Τα δεκάλεπτα (15-18,27-27,47-45,55-55,62-60)

καλή συνέχεια στην ομάδα μας  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου