Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Πύρρος Δήμας:«Παρέδωσα τις πινακίδες του τζιπ μου»

Τις πινακίδες του τζιπ του αποφάσισε να παραδώσει ο πρώην Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, ο οποίος παραδέχεται ότι η οικονομική του κατάσταση είναι δύσκολη.

«Από όπου μπορούσα να κόψω, έκοψα. Περιόρισα τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητο, τα παιδιά έρχονται με το αστικό στο σπίτι, ενώ πριν από μερικές μέρες παρέδωσα τις πινακίδες ενός δεύτερου αυτοκινήτου που είχα», είπε σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» και εξήγησε ότι έδωσε τις πινακίδες από το δεύτερο όχημα του, ένα τζιπ, το οποίο δεν υπήρχε λόγος να έχει στην κατοχή του, αφού το χρησιμοποιούσε μόνο για τις διακοπές.

Ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος έχει κερδίσει δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο, τόνισε πως η κρίση θα χτυπήσει την επόμενη γενιά και για αυτό προσπαθεί να προετοιμάσει τα παιδιά του για τις δυσκολίες που θα έρθουν.

«Πιστεύω πως κάθε γονιός πρέπει να προετοιμάσει τα παιδιά μου, Εμένα είναι προβληματισμένα και κάνουμε συχνά συζητήσεις στο σπίτι», λέει.Τέλος, υποστήριξε ότι αν έρθουν τα δύσκολα δεν θα διστάσει να πάρει την γυναίκα και τα παιδιά του και να πάει να ζήσει στην επαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου