Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

VOLLEY B' EΘΝΙΚΗ: ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ(25-19,25-18,25-20)

Εξαιρετική εμφάνηση σήμερα το βράδυ για την ομάδα του Μοσχάτου μας, όπου δίκαια επικράτησε της αξιόλογης ομάδας του Κολεγίου Αθηνών στο κλειστό της Παραλίας μας με 3-0 σετ.  

Απο την πρώτη στιγμή η ομάδα μας είχε σοβαρότητα στο παιχνίδι της όπου και το έδειξε με τις καλές της φάσεις μέσα στο αγώνα με αποτέλεσμα να επικρατήσει του αντιπάλου της.

Η ανωτερώτητα και η συνοχή της  ομάδας   μας φαίνονταν κάθε στιγμή η οποία δεν έδωσε καθόλου δικαίωμα αντίδρασης στην  αντίπαλη  ομάδα ώστε να μην "χτυπήσει" ούτε ένα σετ.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό, είμαστε δεύτεροι στην βαθμολογία του δεύτερου ομίλου της Β' Εθνικής με τρείς βαθμούς   πίσω απο τον πρώτο (Πανερυθραικό)
 ο οποίος κέρδισε σήμερα στην Πρέβεζα  αλλά επειδή υπάρχουν αρκετές  αγωνιστικές ακόμη για το φινάλε και έχουμε να τον αντιμετωπίσουμε μέσα στην έδρα μας  το μεθεπόμενο Σάββατο, ελπίζουμε ότι στο τέλος θα είναι η ομάδα του Μοσχάτου που θα στεφθεί Πρωταθλήτρια.

Σημασία για εμάς σήμερα είναι  ότι απολαύσαμε το παχνίδι της ομάδας μας και περιμένουμε μελλοντικά να γίνει ακόμη καλύτερη ώστε του χρόνου στην επαγγελματική κατηγορία της Α2 να έχει καλή τύχη και να δείξει τα προσόντα της, αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται απο τους ανθρώπους της.

καλή συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου