Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Δικαίωσε την προσδοκία του κόσμου της για νίκη η Ελευθερία Μοσχάτου σήμερα το βράδυ στο κλειστό του δήμου μας και επιβλήθηκε της ομάδας της Βουλιαγμένης με 64-56(13-13,26-20,51-37,64-56)



Αυτό που ζητούσε(νίκη) το πήρε σήμερα η ομάδα μας και έδειξε αυτό που επισημάναμε και στην προηγούμενη δημοσίευση μας για την ομάδα μας ότι η ψυχολογία των παικτών είναι πολύ ανεβασμένη και ότι κάτι καλό θα συνέβαινε  σήμερα στο ντέρμπι με την ισοδύναμη ομάδα της  Βουλιαγμένης.

Η σημερινή επιτυχία της ομάδας ικανοποίησε τους πάντες και πλέον φεύγει κάθε άγχος και περιμένουμε πλέον να δούμε και καλύτερα αποτελέσματα και εντός και εκτός του γηπέδου μας.

Η  καλή προσπάθεια μπορεί μερικές φορές να αργεί να φανεί αλλά πάντα  φέρνει αποτελέσματα .
Αυτό το λέμε γιατί τώρα η ομάδα πρέπει να βλέπει μόνο μπροστά  παρότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θέλουμε αρκετές αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ.

Οσο αφορά τον αγώνα το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 26-20 υπέρ της Ελευθερία ώπου σε γενικές γραμμές οι ομάδες ήταν ισοδύναμες με σφικτές άμυνες και μεγάλη αστοχία.
Στό δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας απο το ξεκίνημα έδειξε τις διαθέσεις της "φόρτσαρε" έκανε ένα απίστευτο 51-37 και το μάτσ τελείωσε έκει, παρότι η αντίπαλη ομάδα με κάποια υπερπροσπάθεια που έκανε και κάποια λάθη των δικών μας παικτών προσπάθησε  να γυρίσει τον αγώνα ειδικά όταν κατάφερε να μειώσει την διαφορά ώς και τέσσερις πόντους.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου