Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ»


Πέμπτη 10-11-2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ»
ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

     Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Γραμματείας της Δημοτικής Κίνησης «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» με τους κκ Γρηγόρη Σωπάκη, Νίκο Γεωργιάδη και Γιώργο Μελέτη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κ.Ευθυμίου, ζητώντας να τεθεί στο αυριανό  Δημοτικό Συμβούλιο  (11/11/11) σαν θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα : «Αντίδραση  του Δήμου στα χαράτσια της ΔΕΗ και  λήψη μέτρων αλληλεγγύης και προστασίας των κατοίκων»
Ο κ.Δήμαρχος δέχθηκε να θέσει το  θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέροντας ότι ήταν  στην πρόθεσή του να συζητηθεί, σύμφωνα με την αναφορά που είχε κάνει σε προηγούμενο συμβούλιο ανεξάρτητα από το ότι δεν έχει συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

Η «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» θεωρεί ότι το χαράτσι της ΔΕΗ είναι ένα ακόμη  αντισυνταγματικό μέτρο  που επέβαλε η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΤΡΟΪΚΑ και πρέπει με ανακληθεί .
     Ο σίγουρος τρόπος είναι η  ανάπτυξη μαζικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων και αντιδράσεων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο με τη συστράτευση όλων  των δυνάμεων.
 Ο Δήμος μας πρέπει να συμπορευτεί με τους άλλους δήμους και να προχωρήσει σε  συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των πολιτών που αδυνατούν  ή δεν επιθυμούν να πληρώσουν τα χαράτσια της ΔΕΗ .

    Καλούμε  τους κατοίκους να παρευρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  στις 5.30 το απόγευμα (Κοραή 51 –Μοσχάτο-δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ).

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου