Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Συνέβη στην Ελλάδα: παραλίγο νύφη ζητά... λεφτά για το τούλι!

Στα σκαλιά της εκκλησίας «ξέμεινε» 32χρονη από την Κρήτη, αλλά δεν το έβαλε κάτω: όχι, δεν αναζητά νέο γαμπρό, αλλά ζητά από τον παραλίγο σύζυγό της όσα χρήματα έδωσε για... καλλωπισμούς και τούλια!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κοπέλα από το Ηράκλειο ντύθηκε και στολίστηκε με τούλια για τον αρραβώνα, έκανε μανικιούρ, πεντικιούρ και λοιπά beaute, όμως, ο καλός της δεν ήρθε ποτέ...


Καλύτερη εκδίκηση από το «γδύσιμο» υπάρχει; Όχι αγάπη μου! Του «άστραψε» δύο μηνύσεις και μία αγωγή η παραλίγο νύφη, η οποία ζητάει: 60 ευρώ για 35 μέτρα τούλι (στα ύψη πήγε κι αυτό), 70 ευρώ για τους φιόγκους του ντεκορασιόν, 220 για τα φαγητά, 30 ευρώ για το μαχαίρι και την σπάτουλα της τούρτας (ξεροσφύρι θα την έβγαζαν;), συν καμιά 300άρα έξοδα για καλλωπισμο! Άσε, δε, που τον αποκαλεί και προικοθήρα, ενώ υποστηρίζει πως την έπιασε από το λαιμό και την κυνήγησε με... ψαροντούφερο (είναι αυτό που λέμε «ζαργάνα μου εσύ» )!


Από την πλευρά του, ο 34χρονος λέει ότι έστριψε δια του αρραβώνος καθότι δεν άντεχε άλλο την μουρμούρα της καλής του, η οποία -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- του έχει γίνει «κολαούζος» και δεν τον αφήνει σε ησυχία!


Στα δικαστήρια θα τα βρει πλέον το πάλαι ποτέ ζευγάρι... Τουλάχιστον στην κοπελιά έμεινε το μανικιούρ - πεντικιούρ και τα χτένισμα!


http://www.star.gr/perierga/115705

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου