Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ


ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ  ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ

Ικανοποιητική κρίνεται εμφάνιση των κορασίδων δεδομένης της ισχύος του αντιπάλου τους. Οι Εσπερίδες έστω και χωρίς την εξαιρετική Κλειώ Οικονομάκη, έχουν τόσες πολλές ακόμη παίκτριες που μπορούν να κάνουν καταπληκτικά πράγματα στο γήπεδο. Τα κορίτσια μας  μπήκαν στον αγώνα δυνατά προσπαθώντας να ξεπεράσουν την ποιότητα του αντιπάλου, και το ύψος της σέντερ Λούκα ( κόρη της παλαιάς σέντερ της εθνικής μας ομάδας, Στέλλας Κομματά ). 
Μετά το πρώτο αμφίρροπο πεντάλεπτο όμως οι Εσπερίδες  επέβαλλαν τον ρυθμό τους και με μια πίεση σ΄ όλο το γήπεδο που την αύξησαν στη δεύτερη περίοδο ανέβασαν την διαφορά, παρ ότι η ομάδα πολλές φορές έσπασε το πρες,  αλλά τα τελειώματα των φάσεων δεν ήταν καλά και έτσι η διαφορά στο ημίχρονο των 26 πόντων ήταν υπερβολική για την εικόνα του αγώνα.
Είχε όμως ουσιαστικάκαθοριστεί ο νικητής αλλά  η Ελευθερία εκμεταλλευόμενη την σιγουριά των Εσπερίδων άρχισε μια αντεπίθεση με οδηγό την Τριβυζάκη και βοήθεια από την Μπλούσι στο σκοράρισμα , ενώ όλα τα κορίτσια έπαιξαν καλή άμυνα, και κατόρθωσαν να περιορίσουν «σχετικά» τη Λούκα, με την δική μας σέντερ, την Καλάγια να την συναγωνίζεται στα ριμπάουντ. Αν στο τέλος η Θεώνη Τριβυζάκη τέλειωνε 4 λέϊ απ που συνήθως τα βάζει και με κλειστά μάτια, θα περνούσαμε με άνεση τους 40 πόντους αλλά η αρχηγός μας ,συγχωρείται  αφού εκτός από τους 20 πόντους της, που έβαλε (22 πόντοι μ:ο φέτος) πήρε ριμπάουντ, οργάνωσε  πάσαρε, έκλεψε, με εντατική άμυνα πάνω της και η κούραση της ήταν εμφανής.  
Εκτός της Τριβυζάκη η Σίντι Μπλούσι συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, και η ψηλή μας Εντόνα Καλάγια είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Λούκα, παρ ότι 15 εκατοστά κοντύτερη! και αρκετά ελαφρύτερη, τα πήγε καλά, καθώς η σέντερ των Εσπερίδων,  ήταν σε καλή μέρα.  Και τα 12 κορίτσια προσπάθησαν ειδικά στο δεύτερο μέρος, κυρίως στην άμυνα και έδωσαν υποσχέσεις πως εκτός των δύο της κορυφής που δεν παίζονται( Εσπερίδες , Πανιώνιος ) θα πρέπει να απειλούν κάθε άλλη ομάδα.
Από τις Εσπερίδες εκτός της Λούκα,  οι Κολλάτου, Ρούτση, και Μαντά , που είναι από τα καλύτερα ταλέντα όχι μόνο της ΕΣΚΑΝΑ, έκαναν ότι έπρεπε για την νίκη της ομάδας τους.
Ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ένας παλαιός γνώριμος, το Παλαιό Φάληρο, στην Κοψαχείλα και μια νίκη θα εξαφανίσει κάθε κίνδυνο υποβιβασμού και συγχρόνως θα συντηρήσει την προσπάθεια συμμετοχής στα πλέϊ οφ.
7η αγων.  Σάββατο  05.11.2011   κλειστό  Μοσχάτου 15.00        Διαιτητές :  Κλαδιανός , Ιακωβάκης
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  37-59        ( 11- 21 , 14-40 , 31-50 , 37-59 )
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Κοκκίνη Ελένη, Τσαραπατσάνης Σωτήρης) : Μπελίτση Βάλια ,  Τριβυζάκη Θεώνη (αρχ.) 20 , Χόντο Κωνσταντίνα,  Ορφανού Σταυριάνα ,  Μπλούσι Σίντι 9 , Kορλού Μαρία , Καλάγια Εντόνα  4 , Θωμοπούλου Βασιλική 4 , Κουβέλη Ευτυχία  , Μπουρμά Κων/να , Βαρουχάκη Όλγα ,   Γουνελά  Ηλέκτρα  .
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος ): Χατζηβασιλείου Ι. 4, Καπελάνου Μ. ,  Καπάνταη Μ.-Ε.(αρχ.), Ρούτση Ε. 8 , Μαντά Α.-Μ. 15, Κολλάτου Ε. 11, Μάλαμα Α. , Λεμπέση Σ. , Μηλιώνη Ε. , Κουτούζου Α., Θεοδώρου Χ. 2 , Λούκα Β. 15.

http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2011/11/blog-post_05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου