Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Στη φάκα πιάστηκαν διακινητές αναβολικών



Στα χέρια των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσαν σήμερα το πρωί τρεις άντρες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης αναβολικών.

Πρόκειται για έναν 27χρονο, έναν 28χρονο ομογενή και έναν 29χρονο αλλοδαπό, στο αυτοκίνητο των οποίων εντοπίστηκαν δύο χάρτινα κουτιά με 145 συσκευασίες αναβολικών φαρμάκων.

Οι συλληφθέντες, εις βάρος των οποίων θα σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου που αφορά σε «Ρυθμίσεις Θεμάτων ελέγχου ντόπινγκ», εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ευόσμου, όταν διερχόμενο όχημα κίνησε τις υποψίες των δικυκλιστών αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμα στάσης για να το ελέγξουν.

Ο αστυνομικός έλεγχος έφερε στο φως δύο χάρτινα κουτιά, τα οποία περιείχαν 145 συσκευασίες αναβολικών φαρμάκων (κουτιά, σακουλάκια και φιαλίδια με ενέσιμο υλικό).

Ωστόσο, η έρευνα είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να εξακριβωθεί η πηγή προέλευσης και ο προορισμός των συγκεκριμένων σκευασμάτων, τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω εργαστηριακή ανάλυση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου