Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Για το ξενοδοχείο: «The Romanos, a Luxury Collection Resort» ...Διεθνής διάκριση για την Costa Navarino

Για πρώτη φορά, ελληνικό ξενοδοχείο κατακτά την πρώτη θέση στα Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards.

Στο Λονδίνο βραβεύθηκε χθες, Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου,  το «The Romanos, a Luxury Collection Resort», που βρίσκεται στην Costa Navarino, ως «Favourite Overseas Leisure Hotel: Europe, Asia Minor and the Russian Federation» στον καθιερωμένο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards 2011, της γνωστής αγγλικής έκδοσης. Για πρώτη φορά, ελληνικό ξενοδοχείο κερδίζει την πρώτη θέση, στη 14ετή πορεία του θεσμού.

Το ξενοδοχείο «The Romanos, a Luxury Collection Resort» βρίσκεται στο «Navarino Dunes», την πρώτη περιοχή της «Costa Navarino», που αναπτύσσεται στη Μεσσηνία. Ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες και με θέα τα νερά του Ιονίου, τα deluxe δωμάτια και σουίτες, πολλά από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το γκολφ και διαθέτουν μεγάλες βεράντες, δημιουργώντας ένα διακριτικό και φιλόξενο περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας.

Η βράβευση αυτή συμβάλλει περαιτέρω στην ανάδειξη και καθιέρωση της Μεσσηνίας και της «Costa Navarino», ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς.

Η Ελλάδα είχε σημαντική αναγνώριση στη φετινή απονομή καθώς τα Ελληνικά νησιά έλαβαν πρώτη θέση στην κατηγορία Νησιά (Islands), ενώ στο συνολικό Τop 100 των καλύτερων εμπειριών ανά τον κόσμο, τα ελληνικά νησιά και το «The Romanos», έλαβαν 3η και 4η θέση αντίστοιχα.



http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=143125

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου