Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

«Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και στην ομάδα μου»


Αναγνώρισε την ανωτερότητα του ΟΣΦΠ ο Ομπράντοβιτς

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναγνώρισε και την ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

«Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύω πως άξιζε τη νίκη. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν ως το τέλος. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς και κατανοώ πως ήταν πολύ δύσκολο για μας μετά από όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη. Η ενεργητικότητα και τα κίνητρα είναι σημαντικά στη δουλειά μας. Κάποιοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα, αλλά έστω κι έτσι κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα. Μέχρι το τέλος ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και ο νικητής κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε παράπονα από τη διοργάνωση του τελικού. «Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ότι σε έναν τελικό με δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ήρθε ένας διαιτητής μετά από κάρφωμα παίκτη του Ολυμπιακού, που είχε ως συνέπεια να στραβώσει το καλάθι. Τότε ένας διαιτητής ήρθε και είπε πως πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε. Αυτό είναι αστείο! Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που ανέλαβαν τη διοργάνωση του αγώνα. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός απέναντι και στις δύο ομάδες. Στο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια και δεν υπήρχε φως. Τι άλλο να πει κανείς γι’ αυτό. Αυτά που λέω έχουν να κάνουν με την οργάνωση του αγώνα και δεν έχουν σχέση με τον αγώνα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε τη νίκη».

Όσο για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο θεσμό, είπε: «Εάν θέλουμε να γίνει ένας φυσιολογικός τελικός, να αποφασίσουμε από τώρα σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε στον τελικό, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα περάσει. Να αποφασίσουμε τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβηθούμε τίποτα. Στην Ελλάδα αρέσει το μπάσκετ και είναι κρίμα να μην τ απολαμβάνουμε σε γεμάτα γήπεδα. Τι σημασία έχει να υπάρχουν 1.000 ή 10.000 φίλαθλοι».

Πηγή: sport-fm.gr
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου