Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μάχη στήθος με στήθος!




Η Lara Croft θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα. Ο παραγωγός Graham King, όπως γράφτηκε, ο οποίος είχε αναλάβει την παραγωγή ταινιών όπως το "The Departed" του Scorsese και το "The Town, του Ben Affleck" αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς του video game «Tomb Raider», με πρωταγωνίστρια τη Lara Croft.

Στη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, η Angelina Jolie πρωταγωνίστησε ως Lara Croft στις ταινίες "Lara Croft: Tomb Raider" (2001) και "Lara Craft: Tomb Raider- The Cradle of Life" (2003).Οι δύο ταινίες συγκέντρωσαν 274.703.340 δολάρια 156.505.388 δολάρια παγκοσμίως, αντίστοιχα.

Για την αναβίωση της σειράς, όμως, η νέα εταιρεία παραγωγής, GK films αναζητά μία νεαρή Lara Croft, γεγονός που τοποθετεί την Jolie εκτός ανταγωνισμού, αφού είναι ήδη αρκετά μεγάλη για να υποδυθεί την ηρωίδα σε νεαρότερη ηλικία. Το 2004, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε κι άλλη ταινία ως Lara Croft, απάντησε: «Δεν νομίζω. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη γιατί ήμουν πολύ χαρούμενη στη τελευταία, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να κάνω».

Φήμες λένε ότι ενδέχεται να γίνει πρόταση στην Megan Fox, την οποία πολλοί αποκαλούν ως τη νέα Jolie.



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου