Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Οδυνηρή ήταν η ήττα που υπέστη, το Μοσχάτο, από το Κορωπί με 1-0, στην πρωινή αναμέτρηση, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.


Η ομάδα της ανατολικής Αττικής  με γκολ του Νταντάμη στο 80' με κεφαλιά, έφθασε στη νίκη με τους γηπεδούχους, να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 49', αλλά ο  Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Οι άνθρωποι του Μοσχάτου, έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου Τάσση, και μετά το τέλος του παιχνιδιού  διαμαρτύρονται  για δύο φάσεις. Μια στο 15',  όπου δεν απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Σύρο, αλλά και στο 65', όταν σε ανατροπή του  Παπαδόπουλου  μέσα στην αντίπαλη περιοχή, δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Μωραϊτης (79' Παπαγεωργίου), Καράμπελας, Τυράκης, Λαλιάνι Λ., Σιμιτσής, Καψαλόποδας, Λιόσης (67' Ντάφλας), Παπαδόπουλος, Σαλάμης, Επιτροπάκης (84' Ανδρουλιδάκης)
ΚΟΡΩΠΙ: Μυλωνάς, Ρεντσής, Σύρος, Σαλάκου, Μπίρης, Αλεξίου Σ., Αλεξίου Α. (67' Δήμας), Κοκκίνι, Σωπιάδης, Λυκούδης (73' Τσιριγώτης), Νταντάμης (88' Φατσόλιας
Συντάκτης:  Αγγελική Βύζικα


http://www.onsports.gr/Podosfairo/D-Ethnikh/D%CE%84Ethnikh-9os-Omilos/item/30582-Moschato-Korwpi-0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου