Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η Nicole Kidman θέλει τα παιδιά της πίσω

Την θλίψη της που τα υιοθετημένα παιδιά της μένουν με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, εξέφρασε... η Nicole Kidman στην βρετανική έκδοση του γνωστού περιοδικού «Hello!».

Η 43χρονη ηθοποιός μαζί με τον Tom Cruise, μεγάλωσαν την Isabella και τον Connor, σήμερα 18 και 15 αντίστοιχα, από όταν ήταν μωρά. Όταν όμως το ζευγάρι χώρισε το 2001, τα παιδιά αποφάσισαν να μείνουν μαζί με τον πατέρα τους, τη νέα σύζυγο του Katie Homes και την κόρη τους Suri.

Αν και η Kidman ποτέ δεν τα απέτρεψε από αυτή τους την απόφαση, δήλωσε στεναχωρημένη που δεν μένουν μαζί της. «Μένουν μαζί με τον Tom και αυτό ήταν δική τους απόφαση. Θα ήθελα πολύ να μείνουν μαζί μας, αλλά τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό;».



Βέβαια, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός επισημαίνει πως ίσως τελικά αυτό τους έκανε καλό. Το γεγονός ότι στην οικογένεια υπήρχε και ένα μικρότερο από αυτά παιδί, τα βοήθησε να ξεπεράσουν τον χωρισμό ευκολότερα.

Παρά την απόσταση μεταξύ τους, η Kidman εξομολογήθηκε στο Associated Press ότι είναι πολύ υπερήφανη για τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της. «Είναι υγιή, έξυπνα και είναι σπουδαίοι άνθρωποι. Δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζεται να τους υπενθυμίζουν τι έχουν».

Η Nicole μαζί με τον σύζυγό της Keith Urban και την κόρη τους, βρίσκονται στην Αυστραλία, τόπο καταγωγής της ηθοποιού, για να περάσουν τις γιορτές με την οικογένειά της.

protothema

http://sarotiko.blogspot.com/2010/12/nicole-kidman.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου