Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα Βαλβέρδε στον κόσμο

Μήνυμα Βαλβέρδε στον κόσμο
Ανάλογο ξεκίνημα με αυτό που έκλεισε το 2010 θέλει για τη νέα χρονιά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να παραμένει δίπλα στην ομάδα.
Με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» τόνισε αρχικά: «Αυτό που σίγουρα θέλω είναι να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας ως ομάδα. Αν μπορούμε μάλιστα, θέλω να τη βελτιώσουμε. Θέλω να έχουμε το χαρακτήρα μας που είχαμε το 2010 και μέσα στο 2011 και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Επίσης θέλω το 2011 να έχουμε την ίδια στήριξη που είχαμε από τον κόσμο μας και μέσα στο Καραϊσκάκη και μακριά από αυτό. Είναι σημαντικοί για μας οι οπαδοί μας και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας γιατί μας βοηθούν».

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος τόσο με την πρόκριση όσο και με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά. Θέλουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για να συμπληρώσει: «Θα δώσω μια ευχή για τη νέα χρόνια και αυτή δεν έχει να κάνει με την ομάδα μου. Δεν θέλω να βλέπω βία στα γήπεδα. Θέλω να διεξάγονται κανονικά όλα τα παιχνίδια και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Είναι αυτό που δεν θέλω να δω το 2011».

Gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου