Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Χαμός για... Λονδίνο

Χαμός για... Λονδίνο
Δεν μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, καθώς αρκετοί έχουν κάνει προεγγραφή για να αγοράσουν εισιτήρια.

Το καλοκαίρι του 2012 το Λονδίνο θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και από τώρα επικρατεί... χαμός για την αγορά ενός εισιτηρίου. Συγκεκριμένα, αν και έχουμε μέχρι τότε 1,5 χρόνο ακόμα, δύο εκατομμύρια κόσμος έχουν κάνει προεγγραφή ώστε να αγοράσουν εισιτήρια των Αγώνων. Το φίλαθλο κοινό δείχνει να μην πτοείται από την οικονομική κρίση ούτε και από τις πιο ακριβές απ' ό,τι είχαν ανακοινωθεί αρχικά τιμές, καθώς επιθυμούν πολύ να δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση. 

Αυτό, διότι όποιος θέλει να προμηθευτεί ένα... μαγικό χαρτάκι θα πρέπει να διαθέσει ένα ποσό από 23 έως 854 ευρώ. Το γεγονός αυτό αποκάλυψε ο διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, Πολ Ντέιτον, ο οποίος διευκρίνισε πως η πώληση των 6,6 εκατομμυρίων εισιτηρίων που προορίζονται για το ευρύ κοινό θα ξεκινήσει τον προσεχή Μάρτιο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από αυτά τα δύο εκατομμύρια η πλειοψηφία είναι γυναίκες.

Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου