Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η Renault κατέκτησε τον τίτλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα… φορτηγών


Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Αν νομίζετε ότι αγώνες διεξάγονται μόνο με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες είναι σίγουρο πως γελιέστε. Στην Ευρώπη ζει και… βασιλεύει το πρωτάθλημα φορτηγών που παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον εξαιτίας του πλούσιου θεάματος που προσφέρουν οι τράκτορες – τέρατα, που λαμβάνουν μέρος.

Τη φετινή περίοδο η Renault Trucks - MKR Technology ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγώνων φορτηγών τερματίζοντας στην κορυφή του βάθρου, έχπντας κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο. Το ισπανικό γκραν πρι σηματοδότησε μία θριαμβευτική κατάληξη της σεζόν με ένα μοναδικό αποτέλεσμα που μεταφράστηκε σε τρεις θέσεις στο βάθρο και μία πρωτιά στη βαθμολογία με διαφορά 27 βαθμών από τον δεύτερο.

Αυτός ο τίτλος -  ο πρώτος για τη Renault Trucks – είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την γαλλική εταιρία και αυτό διότι πριν από ένα χρόνο δεν υπήρχε καν σαν αγωνιστική ομάδα. Ένα επίτευγμα το οποίο καταξιώνει όλη τη δουλειά των οδηγών, μηχανολόγων και μηχανικών, όπως και τις βελτιώσεις που έγιναν στα φορτηγά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.


Πάρτε μία γεύση από αγώνα με… φορτηγά
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=202276&cid=12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου