Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

«Ο λαός αποδέχθηκε το μνημόνιο»


Ως ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της προσπάθειας ερμηνεύει ο Σ.Ε.Β. τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου εκτιμά ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι, επισημαίνει την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και καλεί το πολιτικό σύστημα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αναλυτικά, ο κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ο λαός μας αντιμετώπισε ώριμα τα τεχνητά διλήμματα και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Έδωσε ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της δύσκολης προσπάθειας να απαλλαγεί η χώρα από το φάσμα της χρεοκοπίας.

Αναδέχεται υπεύθυνα το αναγκαίο κόστος αυτής της προσπάθειας -αλλά, δίκαια και αυτονόητα, αδημονεί να δει το αντίκρισμά της. Οι αμέσως επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι.

Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για να προχωρήσουν οι τομές που χρειάζεται η οικονομία και η κοινωνία μας. Ωστόσο, πολιτική σταθερότητα χωρίς υγιές πολιτικό κλίμα δεν μπορεί να υπάρξει. Ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του. Το πολιτικό σύστημα καλείται τώρα να αναλάβει τις δικές του».
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου