Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Με στόχο την νίκη ο Ολυμπιακός
Την βελγική Σαρλερουά υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός (21:00, Novasports 1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Προσοχή συνέστισε στους παίκτες του ο Ίβκοβιτς, ενώ ο τεχνικός των αντιπάλων ζήτησε από τους δικούς του περιορισμό των λαθών.

Αν και ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μάλαγα, η εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κάνει τους πάντες συγκρατημένους. Ενδεικτική, άλλωστε, ήταν η δήλωση του κόουτς: «δεν ήμασταν καλοί. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την επαγγελματικότητα που έδειξαν οι παίκτες μου. Είχαν κακούς αριθμούς στη στατιστική και αυτό είναι κακό. Είδαμε τα λάθη μας, προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε».

Παράλληλα, ο Ίβκοβιτς κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο: «θέλουμε τη βοήθεια τους τώρα που η ομάδα προσπαθεί να στρώσει. Η αγάπη που θα μας δώσουν θα επιστραφεί στο μέλλον με καλά παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά.

Η Σαρλερουά προέρχεται από 3 κατά σειρά ήττες (Μάλαγα, Βίρτους Ρόμα και Μπάμπεργκ), ενώ η δύναμή της έγκειται στην περιφέρεια. Πιο γνωστός παίκτης της είναι ο Πορτορικανός σέντερ Ντανιέλ Σαντιάγκο, που ξεχωρίζει από... μακριά μιας και είναι 2.16!

«Δεν πρέπει να δώσουμε εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ στους αντιπάλους, ενώ σημαντικό είναι επίσης να περιορίσουμε τα λάθη και να παλεύουμε σε όλα τα ριμπάουντ. Ελπίζω σε μία καλή εμφάνιση από την ομάδα μου, αν και γνωρίζω πως δεν έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμεστον Πειραιά μία από τις πιο διάσημες ομάδες στην Ευρώπη», δήλωσε ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, Τζιοβάνι Πότσι.


Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας

1ος όμιλος
Παρτιζάν Βελιγραδίου - Προκόμ Τρεφλ
Κάχα Λαμποράλ - Ζαλγκίρις Κάουνας

2ος όμιλος
Μάλαγα - Βίρτους Ρόμα

3ος όμιλος 
Φενερμπαχτσέ - Σιένα

4ος Όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολίμπια Λιουμπλιάνα


Αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον έχουμε και την Πέμπτη (21:45), οπότε και ο Παναθηναϊκόςαντιμετωπίζει την Έφες Πίλσεν.

http://www.star.gr/sports/67894

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου