Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Ψηφίστε ελεύθερα»


Για την επαναληπτική ψηφοφορία της προσεχούς Κυριακής τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο συνδυασμός «σέβεται απόλυτα την ωριμότητα και την ακηδεμόνευτη συνείδηση των πολιτών της Αττικής και για την επιλογή τους στην κάλπη της προσεχούς Κυριακής και τους προτρέπουμε να πάνε να ψηφίσουν ελεύθερα». Τάσσεται, μάλιστα, υπέρ της συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία επισημαίνοντας ότι «η συμμετοχή ενισχύει τη δημοκρατία και η αποχή την αποδυναμώνει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του συνδυασμού έχει ως εξής:

• Από την πρώτη στιγμή επικοινωνίας μας με τους πολίτες της Αττικής, κατά την προεκλογική περίοδο, τονίσαμε ιδιαίτερα: Τον ανεξάρτητο, ακομμάτιστο και αντισυστημικό χαρακτήρα του συνδυασμού μας. Και τον σεβασμό μας στην αυτόνομη συνείδηση των πολιτών.

• Η έντονη πολιτική πόλωση που καλλιεργήθηκε και τα διλήμματα που τέθηκαν, προφανώς επεδίωξαν βιασμό επιλογών.

• Ο πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός πολιτών που επέλεξαν να μην προσέλθουν στην κάλπη και το ότι, από όσους προσήλθαν, σεβαστός αριθμός υπερψήφισε τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας, δίνοντας μας τη δύναμη του 16%, ήταν οι τρόποι που οι πολίτες επέλεξαν να στείλουν το αυστηρό αντισυστημικό μήνυμά τους.

• Σεβόμαστε απόλυτα την ωριμότητα και την ακηδεμόνευτη συνείδηση των πολιτών της Αττικής και για την επιλογή τους στην κάλπη της προσεχούς Κυριακής και τους προτρέπουμε να πάνε να ψηφίσουν ελεύθερα. Η συμμετοχή ενισχύει τη δημοκρατία και η αποχή την αποδυναμώνει.

• Εμείς, από τις θέσεις που μας έταξε η λαϊκή ψήφος, θα αγωνισθούμε αταλάντευτα και θα συμβάλλουμε δημιουργικά, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Περιφέρεις Αττικής και των πολιτών της.

• Ο Aνεξάρτητος Συνδυασμός «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ – ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», με την παρουσία του και την ανταπόκριση εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων στα μηνύματά του, έθεσε γερές ρίζες στην αναγκαία προσπάθεια, για την αλλαγή των κακώς κειμένων στη χώρα μας. Και για την ριζική μεταβολή του πολύμορφου και παρακμιακού πολιτικού, οικονομικοεπιχειρηματικού και κοινωνικού «Συστήματος», που έφερε την χώρα στο χείλος του γκρεμού και στο επαχθές για τους πολίτες «Μνημόνιο».

• Συνεχίζουμε τον αγώνα μας...
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου