Σάββατο 10 Ιουλίου 2010


Πρωινό αίματος



Νεκρός από τα πυρά αγνώστων, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έπεσε ένας άνδρας στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Κηφισού στο περιστέρι. Εκτέλεση περιπτερά στον Αγ. Παντελεήμονα. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών των αιματηρών επιθέσεων

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί του Σαββάτου, στο Περιστέρι και στον Αγ. Παντελεήμονα.
Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε στις οκτώ το πρωί στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Κηφισού στο Περιστέρι. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα πυροβόλησαν νεαρό Αλβανό, που βρισκόταν έξω από μια αντιπροσωπεία της Seat. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Παρόμοιο περιστατικό, με λίγη ώρα διαφορά, συνέβη στον Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Αχαρνών και Ολυμπίας. Ένα τέταρτο πριν της εννιά, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, στάθμευσε δίπλα σε ένα περίπτερο.
Ένας από τους επιβάτες, κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Αλβανό υπάλληλο που εργαζόταν στο περίπτερο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο ήταν μάρκας BMW, ενώ λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση βρέθηκε από την αστυνομία ένα εγκαταλελειμμένο όχημα το οποίο εξετάζεται. Οι έρευνες συνεχίζονται και εξετάζεται το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά να συνδέονται μεταξύ τους.

http://news247.gr/ellada/toys_ektelesan_en_psyxrw.400561.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου