Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Αγώνας καρτ στους δρόμους της Πάτρας τον Σεπτέμβριο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010, 06:40
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Σε περίπου δύο μήνες η Πάτρα θα ζήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά ημέρες δόξας, φιλοξενώντας τον διεθνή αγώνα καρτ στους δρόμους της πόλης.
Φωτογραφία από τη συνέντευξη τύπου
Φωτογραφία από τη συνέντευξη τύπου
Οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για το «Patras International Circuit Kart» και αναφέρθηκαν στο πολύ σημαντικο γεγονός, τόσο της πόλης όσο και ολόκληρης της Ελλάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, πέρυσι, τον ίδιο αγώνα και το απίστευτο θέαμα που θύμισε Μονακό παρακολούθησαν περισσότερι από 10.000 θεατές.

Εναλλακτικός τουρισμός

«Είναι μια δράση που θα δώσει «χρώμα», που θα δημιουργήσει θετικό κλίμα, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες, που θα αφήσει πολλαπλά οφέλη στην πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Τάσος Αποστολόπουλος, ενώ από την λευρά του ο Νομάρχης Αχαΐας, Δημήτρης Κατσικόπουλος, επεσήμανε ότι η διοργάνωση αποδεικνύει πως «μπορούμε να βρούμε και να υποστηρίξουμε δυναμικά εναλλακτικούς τρόπους ενίσχυσης της οικονομίας και του τουρισμού μας». Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πατρέων, Ανδρέας Φούρας, σημείωσε ότι το διεθνές σιρκουί για καρτ «δεν είναι απλά ένας αγώνας ή μια διοργάνωση που ενισχύει την οικονομία, αλλά αποτελεί στοιχείο της στρατηγικής για την ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής, σε συνδυασμό με τον τοπικό στόχο για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου». 

Ο αγώνας είναι προραματισμένος για τις 18-19 Σεπτεμβρίου. 


Περισσότερα:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=153653&cid=12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου