Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

"Θα γδυθώ για την Παραγουάη, παρά τον αποκλεισμό της"!


Για όσους έπεσαν σε βαριά... κατάθλιψη που η Παραγουάη δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ισπανίας και να προκριθεί στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου, τα νέα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα.

Η "μούσα" του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, Λαρίσα Ρικέλμε, η οποία είχε υποσχεθεί την περασμένη εβδομάδα ένα "καυτό" στριπτίζ σε κεντρική πλατεία της Ασουνσιόν σε περίπτωση που η ομάδα του Μαρτίνο έπαιρνε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι θα πραγματοποιήσει αυτό που είχε τάξει παρά τον οδυνηρό αποκλεισμό!

"Θα είναι ένα δώρο για όλους τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο στην Παραγουάη, επειδή έκαναν ό,τι ήταν δυνατό και κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο", τόνισε η διάσημη οπαδός της "Albirroja" (με σήμα-κατατεθέν της το σέξι μπλουζάκι-θήκη κινητού με το οποίο παρακολουθούσε τα ματς της ομάδας της) μιλώντας στην "Diario Popular", και πρόσθεσε:

"Το παιχνίδι με την Ισπανία; Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τους παίκτες.

Δεν καταφέραμε να νικήσουμε όμως, κάτι που σημαίνει ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Το 2014 θα είναι η Παραγουάη που θα πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Να σημειωθεί πως η Λαρίσα Ρικέλμε δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία που θα πραγματοποιήσει το στριπτίζ για χάρη του φιλοθεάμονος κοινού, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως οι εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο θα αδημονούν από εδώ και στο εξής μέχρι να δουν την υπόσχεσή της να παίρνει σάρκα και οστά...
http://lateandlive.blogspot.com/


Διαβάστε περισσότερα http://24newslines.blogspot.com/2010/07/blog-post_3020.html#ixzz0sofcYEpM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου