Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ισχυρό πλήγμα στα στριπ κλαμπ

Όταν ξέσπασε το θέμα με την πετρελαιοκηλίδα σίγουρα δεν πέρασε από το μυαλό του εκπροσώπου της BP ότι θα είχε μπελάδες και με τα στριπ κλαμπ της Ν. Ορλεάνης

  

Όταν ξέσπασε το θέμα με την πετρελαιοκηλίδα σίγουρα δεν πέρασε από το μυαλό του εκπροσώπου της BP ότι θα είχε μπελάδες και με τα στριπ κλαμπ της Ν. Ορλεάνης όταν δήλωνε ότι θα λάβει μέτρα για τα προβλήματα του κοσμάκη που επλήγησε από τη διαρροή.
Τώρα η ένωση των στριπτιζέζ του κλαμπ Mimosa Dancing Girls στην περιοχή της Ν. Ορλεάνης ζητά άμεση αποζημίωση επικαλούμενη ότι εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας μειώθηκε η ζήτηση με τους ψαράδες που ήταν συχνοί πελάτες ολοένα να σπανίζουν.
Η BP ανακοίνωσε χθες ότι έχει ήδη δεχτεί 64.000 αιτήσεις για αποζημίωση, ενώ ανέφερε ότι έχει ήδη πληρώσει 104 εκατ. δολάρια στους κατοίκους της πληγείσας περιοχής.
Μάλιστα περισσότερες από 1500 αιτήσεις κάθε μέρα ήταν από ψαράδες οι οποίοι δεν μπορούσαν να ασκήσουν το επάγγελμά τους λόγω της καταστροφής.
Παράλληλα, στο κέντρο παραπόνων της BP προσήλθαν πολλοί ιδιοκτήτες στριπ κλαμπ. Σερβιτόρες εστιατορίων, υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι διαμαρτυρόμενοι ότι η ζωή τους χειροτέρεψε.
Ήδη η BP για να αντιμετωπίσει τις πολυάριθμες αιτήσεις για αποζημίωση έχει συστήσει 33 γραφεία από τη Λουιζιάνα, το Μισισιπή την Αλαμπάμα και τη Φλόριντα με μια ισχυρή ομάδα.

http://lateandlive.blogspot.com/2010/06/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου