Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

«Μόδα» έγιναν οι διπλές ληστείες


«Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» χτυπούν πλέον οι κακοποιοί σε όλη την Ελλάδα, εισάγοντας νέα δεδομένα στην εγκληματικότητα με την διάπραξη διπλών ληστειών. Η ελλιπής παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην περιφέρεια τους δίνει την δυνατότητα να επιτίθενται σε γειτονικούς στόχους, ανεβάζοντας έτσι το μέγεθος της λείας τους.

Τους δράστες μιας τέτοιας ληστείας, στην οποία φέρεται να συμμετείχε και μια… γυναίκα, αναζητούν οι αρχές στην Εύβοια. Οι τρεις ένοπλοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά προσώπου τους με μαύρα κράνη, μιλούσαν σπαστά ελληνικά και κρατούσαν οι δύο αυτόματα «Καλάσνικοφ» κι ο τρίτος πιστόλι, χτύπησαν πρώτα το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Ερέτρια από το οποίο άρπαξαν 18.855 ευρώ.

Αμέσως μετά, όρμησαν με τον ίδιο τρόπο στο διπλανό υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν άλλα 8.295 ευρώ και διέφυγαν με μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού προς την κατεύθυνση της Αμαρύνθου. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν.

http://newscity1.blogspot.com/2010/06/blog-post_8435.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου