Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Wednesday, 23 June 2010 11:32
 
Σύμφωνα με τον προπονητή της Αργεντινής θα έπρεπε οι παίκτες που αντιμετωπίζουν σκληρά τον Μέσι να τιμωρούνται. "Οι Έλληνες τον έπαιξαν σκληρά, αλλά δεν τιμωρήθηκαν", είπε
Σύμφωνα με τον προπονητή της Αργεντινής θα έπρεπε οι παίκτες που αντιμετωπίζουν σκληρά τον Μέσι να τιμωρούνται. "Οι Έλληνες τον έπαιξαν σκληρά, αλλά δεν τιμωρήθηκαν", είπε.

Παράπονα από τον τρόπο αντιμετώπισης του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση Ελλάδα-Αργεντινή. «Το λέμε εδώ και πολύ καιρό. Για μένα είναι θέμα φερ πλέι. Αν κάθε φορά που ο Μέσι παίρνει τη μπάλα για να τον σταματήσουν πρέπει να του κάνουν φάουλ? Θα έπρεπε οι παίκτες που αντιμετωπίζουν σκληρά τον Μέσι να τιμωρούνται. Οι Έλληνες τον έπαιξαν σκληρά, αλλά δεν τιμωρήθηκαν» είπε, ενώ για την «αφλογιστία» του άσου της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Φυσικά και μπορεί να σκοράρει. Στην προσπάθεια πριν από το γκολ του Παλέρμο ήταν άτυχος, αφού η μπάλα χτύπησε στο εσωτερικό του δοκαριού και βγήκε έξω».

Για τη συνέχεια της ομάδας του στη διοργάνωση, ο Μαραντόνα εμφανίστηκε αισιόδοξος αλλά και επικριτικός προς τον Τύπο: «Δείχνουμε απλώς αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Πολλοί από εσάς (τους Αργεντινούς δημοσιογράφους) είχατε πει λάθος πράγματα. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έγραψαν. Παίξαμε για τη φανέλα και την πατρίδα, αυτό κάναμε. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και όσοι δεν τους σεβάστηκαν και πριν το Μουντιάλ έλεγαν αρνητικά πράγματα για αυτούς, πρέπει να τους ζητήσουν συγγνώμη».
Ο Μαραντόνα ρωτήθηκε για το τι είπε στον Μάρτιν Παλέρμο, πριν ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς μπει στο γήπεδο. «Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις, κάνε το καθήκον σου. Μας βγήκαν πάντως και οι αλλαγές των Ντι Μαρία και Παστόρε, έτσι απελευθερώσαμε κάπως τον τρόπο του παιχνιδιού μας», απάντησε.

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3732:---l-r----&catid=1:latest-news&Itemid=50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου