Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

World Cup 2010: Ελλάδα – Αργεντινή 0-2

Με ήττα αποχαιρέτισε τη διοργάνωση η Εθνική μας ομάδα, που ηττήθηκε 2-0 από την Αργεντινή για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου. Σκόρερ των νικητών οι Demichelis στο 77′ κι ο Palermo στο 89′.

Η Ελλάδα με αμυντική σύνθεση προσπάθησε αρχικά να διαφυλάξει την εστία της και σε κάποια αντεπίθεση να κλέψει τη νίκη. Κοντρολαρισμένο παιχνίδι, με την Ελλάδα να μην επιτρέπει στο Messi και την παρέα του να παραβιάσουν την εστία του Τζόρβα, που βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα και αποσόβησε τον κίνδυνο σε τρεις περιπτώσεις. Κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου  το πλασέ του Aguero στο 32′ που απέκρουσε ο κορυφαίος του αγώνα Τζόρβας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική μας έχασε φοβερή ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ όταν στο 48′ ο Σαμαράς απέτυχε σε διπλή προσπάθεια να σκοράρει απέναντι στον Romero. Οι Αργεντινοί διατήρησαν μια ανούσια κατοχή ενώ η είσοδος του Σωτήρη Νίνη έδωσε λίγο αέρα ανανέωσης στην επιθετική γραμμή. Κι ενώ η Νιγηρία ισοφάρισε τη Νότιο Κορέα σε 2-2 και αναζωπυρώθηκαν οι ελπίδες της εθνικής μας, ο Demichelis έβαλε «τέλος» στα όνειρα της εθνικής μας. Μετά από προώθησή του στην αντίπαλη περιοχή έπιασε αρχικά την κεφαλιά, ακολούθησε κόντρα και στην επιστροφή «μπουμπούνισε» την εστία του Τζόρβα, γράφοντας το 0-1 στο 77′. Σπουδαία φάση για τους Αργεντινούς και στο 85′ όταν μετά από επέλαση του Messi το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι της ελληνικής εστίας. Την τελική νίκη σφράγισε με σουτ ο Palermo στο 89΄, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Messi.
Σκόρερ: Demichelis 77′, Palermo 89′
Συνθέσεις:
Αργεντινή: Romero, Otamendi, Demichelis, Burdisso, Clemente Rodriguez, Bolatti, Veron, Maxi Rodriguez, Aguero, Messi, Milito.
Ελλάδα: Tzorvas, Torosidis, Kyrgiakos, Papadopoulos, Vyntra, Karagounis, Papastathopoulos, Moras, Tziolis, Katsouranis, Samaras.
http://typhoon-typhoon.blogspot.com/2010/06/world-cup-2010-0-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου