Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Πράσινες» αντιδράσεις για τα μέτρα


Η ξαφνική αλλαγή των μέτρων του δευτεριάτικου αγώνα των «αιωνίων» στο βόλεϊ γυναικών έκανε τους «πράσινους» να αντιδράσουν. Με απόφαση της ΓΓΑ θα μείνει κλειστή η εξέδρα των VIP.
Αντί να λύνονται, αυξάνονται τα προβλήματα του βόλεϊ, από τη στιγμή που η ΓΓΑ αλλάζει σαν τα πουκάμισα τις αποφάσεις της. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξαγρίωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς στα σημερινά μέτρα για την αναμέτρηση των «αιωνίων» για το βόλεϊ γυναικών που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Μετς, αρχικά αποφάσισε να δοθούν 20 προσκλήσεις σε χορηγούς των «πρασίνων», οι οποίοι και θα κάθονταν στην VIP εξέδρα και στη συνέχεια με ένα τηλεφώνημα τα πήρε όλα πίσω και διέταξε το κλείσιμο της συγκεκριμένης εξέδρας.

Το θέμα δεν είναι τα 20 άτομα και η κάτω εξέδρα, αλλά μια πολιτεία που φοβάται τον ίσκιο της και που προσπαθεί να βρει θέμα εκεί που δεν υπάρχει κάνοντας όλες τις πλευρές να αγανακτούν, κάτι που φάνηκε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών.
Όσον αφορά την αλλαγή πλεύσης για το γυναικείο ντέρμπι, παρότι όπως αναφέραμε υπήρξε συμφωνία για 20 διαπιστευμένους στις θέσεις των VIP, το απόγευμα ο σύμβουλος του κ. Μπιτσαξή, Βασίλης Ντάκουρης, τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα πρέπει να κλείσει η συγκεκριμένη εξέδρα. 

Τα μέτρα του ντέρμπι γυναικών

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα μέτρα στο ντέρμπι γυναικών έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Α1 γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Μετς, την Καθαρά Δευτέρα (17:15, Sport+) και συμφωνήθηκε πως θα διεξαχθεί στο ίδιο πλαίσιο με αυτό που θα εφαρμοστεί και αύριο στον αγώνα του Κυπέλλου ανδρών μεταξύ των δύο ομάδων στου Ρέντη.

Η είσοδος των θεατών θα επιτρέπεται στους εξής:

1) Μαθητές δημοτικού που θα προσέλθουν στο γήπεδο οργανωμένα, συνοδεία υπεύθυνου δάσκαλου με ονομαστική λίστα, μετά από έγκριση της Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

2) Αθλητές του βόλεϊ όλων των σωματείων με επίδειξη του αθλητικού τους δελτίου και της αστυνομικής τους ταυτότητας μετά από αίτηση στην Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης.

3) Αθλητές όλων των αθλημάτων και όλων των ηλικιών του γηπεδούχου σωματείου με αποστολή σχετικής λίστας του σωματείου στην Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

4) Αθλητές Ακαδημιών βόλεϊ μετά από αποστολή ονομαστικής λίστας από το γηπεδούχο σωματείο προς την Ε.Ο.ΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

5) Προπονητές με επίδειξη ταυτότητας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

6) Διαιτητές με επίδειξη ταυτότητας διαιτητή και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

7) Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. με επίδειξη ειδικής ταυτότητας της Ε.Ο.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

8) Μέλη Δ.Σ. των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. με επίδειξη αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

9) Μέλη Δ.Σ. Σωματείων βόλεϊ με επίδειξη γνήσιου αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

10) Χορηγοί του γηπεδούχου σωματείου (μέχρι 20 συνολικά άτομα) που θα καθίσουν υποχρεωτικά στον χώρο των VIP.

11) Δημοσιογράφοι με επίδειξη ταυτότητας ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ ή βεβαίωση εργοδότη με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου και αποστολή σχετικής λίστας στην Ε.Ο.ΠΕ..

Ο μέγιστος αριθμός θεατών που θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο θα είναι 700 άτομα.

Στη συνάντηση ήταν από τον Ολυμπιακό ο Νίκος Μαντούβαλος, από τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό οι Νίκος Πλυτάς, Δημήτρης Μιχαλόπουλος, την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν το μέλος του ΔΣ Θανάσης Ρέρρας και ο διευθυντής Χάρης Σπηλιάκος, ενώ ήταν παρόντες εκπρόσωποι της ΔΕΑΒ και της αστυνομίας».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου