Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Γιορτή Βραβεύσεων ΣΕΓΑΣ-Τιμήθηκαν αθλητές, φορείς, προσωπικότητες


φωτο απο  http://www.sentragoal.com.
   Σε μια λιτή αλλά ζεστή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή Βραβεύσεων των αθλητών που ξεχώρισαν μέσα στο 2010, καθώς και φορέων - προσωπικοτήτων που συνέβαλαν και στήριξαν μέσα στη χρονιά τον κλασικό αθλητισμό.


 
 video απο http://www.sport24.gr/

   Την ατμόσφαιρα ζέσταναν με την παρουσία τους οι τιμώμενοι αθλητές και αθλήτριες, καθώς και πλήθος καλεσμένων από το χώρο του στίβου και ευρύτερα του ελληνικού αθλητισμού. Επίσης το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Κατσιμπάρδης, πολλοί Βουλευτές (Γιάννης Τραγάκης της ΝΔ, Πέμη Ζούνη, Εύα Καϊλή, Άρια Αγάτσα του ΠΑΣΟΚ) εκπρόσωποι κομμάτων, χορηγών (μεταξύ τους και ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέων Παπαδόπουλος)  και πολλοί άλλοι.
   Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, καλωσόρισε στη γιορτή του στίβου όλους τους παραβρισκόμενους  και αμέσως μετά μετέφερε δύο μηνύματα που έλαβε, από την υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και τον ακαδημαϊκό, Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο.
   Στα δύο αυτά μηνύματα γινόταν λόγος για τις υπέρτατες και διαχρονικές αξίες που αντιπροσωπεύει ο κλασικός αθλητισμός και τις μεγάλες δυνατότητες της άθλησης ως μέσο διαπαιδαγώγησης της νεολαίας μας. Επίσης υπήρχε αναφορά στην υπερηφάνεια που θα πρέπει να νιώθουν οι αθλητές που μεταφέρουν το βαρύ φορτίο του κλασικού αθλητισμού της πατρίδας μας στο πέρασμα των χρόνων.

περισσοτερα http://www.segas.gr/segas/fMain.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου