Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Έλα φτιάξουμε χαρταετό!


«Εργαστήριο» αληθινής διασκέδασης

Δημιουργικό κάλεσμα στα παιδιά της πόλης απευθύνει η Αντιδημαρχία πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε μία εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους δημότες της πόλης, το Σαββάτο της Αποκριάς, 5 Μαρτίου από τις 10.30 τα πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στον εξωτερικό χώρο του Νέου Δημαρχείου. 

Εμψυχωτές και παιδαγωγοί της καλλιτεχνικής παιδαγωγικής ομάδας «Σχεδία στην πόλη», θα συνεργαστούν με τα παιδιά και τους γονείς τους, για να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό χαρταετό, να χορέψουν στο μεγάλο πολύχρωμο γαϊτανάκι που θα στηθεί στο χώρο, να διασκεδάσουν με μουσική από την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και dj set. 

Παντομίμα, χορός, τρενάκια με δράκους, μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορευτικά δρώμενα που θα παρουσιάσουν οι σπουδαστές της Ανωτέρας Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πλαισιώσουν την εκδήλωση. 
Με όχημα τη φαντασία και τη βοήθεια των χρωμάτων ελάτε να διασκεδάσουμε και να γεμίσουμε τον ουρανό της Καθαρής Δευτέρας με τους δικούς μας πολύχρωμους χαρταετούς- έργα τέχνης.
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου