Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Jennifer Lopez: «Στα 40 μου νιώθω καλύτερα από ποτέ»
«Στα 40 μου αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ», δήλωσε η Jennifer Lopez σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ.

H Λατίνα σταρ μίλησε για όλους και για όλα και δήλωσε ότι τώρα πλέον ξέρει καλύτερα τον εαυτό της, αλλά και τον χαρακτήρα της που καμία σχέση δεν έχει με την ηλικία των 20 ετών. «Στα 20 αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι πάνω σ’ ένα σύννεφο και δεν ξέρεις τι κάνεις. Όταν μπαίνεις στα 40, ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου» είπε χαρακτηριστικά, σε μία «έκρηξη» αυτοκριτικής.

Η Lopez μίλησε και για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της, μετά την γέννηση των διδύμων της: «Όλοι ξέρουμε πως χρειάζεσαι τουλάχιστον 8 μήνες για να επανέλθει σωστά το σώμα μίας γυναίκας μετά τη γέννηση. Στην περίπτωσή μου χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος. Το να επανέλθω στις σωστές αναλογίες ήταν πολύ δύσκολο. Έκανα αρκετή γυμναστική, κυρίως cardio, και πλέον αισθάνομαι ο εαυτός μου. Όσο για την διατροφή, έτρωγα υγιεινά, καθόλου ψωμί και ζάχαρη. Όπως ήταν αναμενόμενο, τρώω περισσότερα φρούτα και λαχανικά και λευκό κρέας».
Εκτός, όμως από τραγουδίστρια και μαμά, η Jennifer Lopez είναι και σύζυγος. Τι είπε για τον γάμο της και τον σύζυγό της Marc Anthony; «Ο Marc με εμπνέει ώστε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου».

http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=59592

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου