Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης...

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος είναι η εξής:
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος
Υπουργός Προεδρίας Γιάννης Ραγκούσης, με αναπληρωτή για την Βόρειο Ελλάδα και την Ανάπτυξη τον μέχρι σήμερα γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη.
Υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μετακινείται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Υφυπουργοί οι κ. κ. Τάκης Ρήγας (Εμπορίου) και Ντίνος Ρόβλιας ( Επενδύσεων).
Στο Υπουργείο Οικονομικών παραμένουν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Φίλιππος Σαχινίδης.
Αναβαθμίζεται από αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σε Υπουργό ο κ. Δημήτρης Δρούτσας, ενώ αναπληρωτής υπουργός με...
 αρμοδιότητα τα ευρωπαϊκά θέματα αναλαμβάνει η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Υφυπουργός για θέματα Απόδημου Ελληνισμού αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Δόλλης.
Στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας παραμένουν ο κ. Βαγγέλης Βενιζέλος και ο αναπληρωτής του Πάνος Μπεγλίτης, ενώ υπουργός Εργασίας αναλαμβάνει η Λούκα Κατσέλη με αναπληρωτή υπουργό τον μέχρι σήμερα Υφυπουργό κ. Γιώργο Κουτρουμάνη.
Στο Υπουργείο Παιδείας παραμένει υπουργός η κ. Αννα Διαμαντοπούλου και αναπληρωτής Υπουργός θα είναι η κ. Φώφη Γεννηματά.
Στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων παραμένει υπουργός ο κ. Δημήτρης Ρέππας.
Από το Υπουργείο Εργασίας μετακινείται ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος και αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας, Διατροφής και Αθλησης με υφυπουργό τον κ. Μιχάλη Τιμοσίδη.
Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει υπουργός ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, με υφυπουργό την κ. Μιλένα Αποστολάκη.
Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικών Αλλαγών παραμένει η κ. Τίνα Μπιρμπίλη, με αναπληρωτή υπουργό τον κ. Νίκο Σηφουνάκη, ο οποίος μετακινείται από το υπουργείο Υποδομών.
Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων φέρεται να παραμένει ο κ. Χάρης Καστανίδης, ενώ στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού παραμένει Υπουργός ο κ. Παύλος Γερουλάνος και αναλαμβάνει αναπληρωτής Υπουργός με αρμοδιότητα τα μέσα ενημέωσης ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης.
Επανασυστήνεται υπουργείο για τη Ναυτιλία με τον τίτλο υπουργείο Θαλασσίων μεταφορών και Νήσων με υπουργό τον κ. Γιάννη Διαμαντίδη και υφυπουργό την κ. Ελπίδα Τσουρή.
Υπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ και με επιπλέον αρμοδιότητα τις ξένες επενδύσεις παραμένει ο κ. Χάρης Παμπούκης και ο κ. Γιώργος Πεταλωτής παραμένει υφυπουργός και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. 
 
http://press-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_2241.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου