Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Διαμαντίδης: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου στην Εθνική ομάδα...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/

Την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα ανακοίνωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο διεθνής γκαρντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ισπανία και τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος, είπε χαρακτηριστικά πως το αποψινό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με το εθνόσημο στο στήθος, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο κύκλος του τελείωσε για αυτόν.
Αρχικά ο «Μήτσος» επεσήμανε: «Είχαμε καλό παιχνίδι αμυντικά, αλλά μέσα σε ενάμισι λεπτό χάσαμε τη διαφορά. Σε ένα σημείο του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε νεκρό σημείο με την άμυνα ζώνης. Τα σουτ μας βγήκαν και μπορούσαμε να δουλέψουμε, αλλά κάποια λάθη μας στερήσαμε τη νίκη. Έχουμε αποκλειστεί και η Ελλάδα έχει δείξει δείγματα μεγάλης ομάδας έρχονται παιδιά από πίσω» .
Όσο για την «έκπληξη» που επεφύλαξε στο φινάλε: «Το σημερινό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό που ένας παίκτης παίζει στην Εθνική ομάδα, καθώς εκπροσωπεί τη χώρα σου. Ένας κύκλος τελείωσε για μένα. Κάποια πράγματα αρχίζουν και τελειώνουν. Για μένα τελείωσε εδώ».
Επίσης έκανε αναφορά και στην...
 πορεία της Εθνικής στο τουρνουά: «Για αυτό το παγκόσμιο δεν είμαστε ευχαριστημένοι, Τόσα χρόνια είχαμε δώσει πολλά πράγματα απλά τώρα δεν τα καταφέραμε. Το ελληνικό μπάσκετ δεν σταματά και συνεχίζει να πηγαίνει ψηλά. Απλά εμείς δεν τα καταφέραμε. Αφού δεν καταφέραμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο μας επέτρεπε να παίξουμε με στρατηγική. Έτσι δεν μπορώ να καταλάβω τις δηλώσεις του κ. Μπλατ. Είμαστε παιδιά που δουλεύσουμε εδώ δύο μήνες και δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς».
Για τις μεγάλες χαρές που έχει ζήσει ο ίδιος με την Εθνική, επεσήμανε: «Το ότι κατακτήσαμε το πανευρωπαϊκό είναι μεγάλη χαρά για μένα. Και την επόμενη χρονιά είμαστε δεύτεροι στον κόσμο, ενώ στα άλλα δύο Ευρωμπάσκετ ήμασταν σε τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Οι στενοχώριες και οι χαρές είναι μέσα στο πρόγραμμα». 
 
http://press-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_6320.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου