Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Πακιστάν η Angelina Jolie 

Η Angelina Jolie έφθασε την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, στο Πακιστάν για να συναντηθεί, ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, του ΟΗΕ, με τους πληγέντες από τις πλημμύρες.
"Η Angelina Jolie έφθασε στο Πακιστάν για να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου στη δοκιμασία των 21 εκατομμυρίων ανθρώπων που πλήττονται από τις χειρότερες πλημμύρες που γνώρισε ποτέ η χώρα", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες.
Η διάσημη ηθοποιός θα επισκεφθεί το βορειοδυτικό τμήμα της χώρας για να συναντηθεί με εκτοπισμένους καθώς και με μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων. Είναι η πέμπτη επίσκεψη της Jolie στο Πακιστάν από τότε που ορίσθηκε πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, το 2001.
Την περασμένη εβδομάδα, η Jolie ζήτησε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τη διεθνή κοινότητα περισσότερη βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς.
Ο ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση την περασμένη εβδομάδα για έκτακτη βοήθεια 460 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μέχρι στιγμής έχει εξασφαλίσει μόνο 320 εκατομμύρια δολάρια.

http://www.ant1online.gr/showbiz/movies/Pages/20109/96ce8fbb-df1f-46e2-857b-150948edb3a0.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου