Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΟΥΙΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ

ρεπορταζ:Ερη Πανσεληνα


Είστε ένα βήμα πριν από το γάμο και θέλετε να επιλέξετε έναν πρωτότυπο και ρομαντικό προορισμό για τον μήνα του μέλιτος; Ακόμα κι αν οι εξωτικοί προορισμοί για το γαμήλιο ταξίδι σάς φαίνονται ήδη ξεπερασμένοι, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα με μια μαγευτική σουίτα που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί, αφού βρίσκεται... κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!...
Με το ανάλογο κόστος φυσικά.Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική υποθαλάσσια σουίτα που βρίσκεται σε ένα τούνελ από γυαλί, μέσα από την οποία οι νεόνυμφοι μπορούν να χαζεύουν τον ωκεανό και τα εξωτικά θαλάσσια είδη ζωής


.Το ζωντανό «ντεκόρ» του μαγευτικού δωματίου, το οποίο θυμίζει μάλλον ωκεανογραφικό μουσείο, συνθέτουν μεταξύ άλλων παπαγαλόψαρα, σαλάχια, σμέρνες και φαγκριά με μπλε ρίγες, τα οποία κυκλοφορούν στον Ινδικό Ωκεανό.


 Το ξενοδοχείο «Conrad Maldives Rangali Island Resort» αποφάσισε να προσφέρει μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας στην επέτειο των πέντε χρόνων λειτουργίας του και να μετατρέψει το υποθαλάσσιο εστιατόριό του «Ithaa» στην ομώνυμη σουίτα, η οποία έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.


 «Ανάποδο ενυδρείΟ


Πρόκειται για ένα «ανάποδο ενυδρείο», όπως χαρακτηρίζεται, αφού εκείνος που παρατηρεί τα ψάρια βρίσκεται εντός του θόλου, ο οποίος μετατράπηκε με τον κατάλληλο φωτισμό σε έναν πολύ ρομαντικό και ατμοσφαιρικό χώρο, ιδανικό για τους νεόνυμφους. 


Ομως, όσο κι αν εντυπωσιάζεται κανείς από την περιγραφή και τις φωτογραφίες, η υποθαλάσσια σουίτα είναι για πολύ μεγάλα βαλάντια. 


Η τιμή της «Ithaa» είναι άγνωστη, αφού σύμφωνα με το ξενοδοχείο γίνεται γνωστή κατά την αίτηση για κράτησή της, η οποία θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 14 ημέρες πριν.


 Η υποθαλάσσια σουίτα, επίσης, δεν περιλαμβάνεται καν στη λίστα με τα δωμάτια στην ιστοσελίδα του Conrad. 


Πάντως, για να έχουμε μία άποψη της τάξης του μεγέθους, μία βραδιά στη σουίτα King Deluxe Water Villa του ξενοδοχείου, η οποία βρίσκεται ασφαλώς... πάνω από το νερό, κοστίζει 1.400 ευρώ!

http://fimotro.blogspot.com/2010/09/blog-post_9878.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου