Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

0 σχόλια ]
Η νέα μόδα στην υφήλιο. Κάντε σερφ όρθιοι σε μία σανίδα και με ένα κουπί στο χέρι.Η νέα παγκόσμια μόδα ακούει στο όνομα SUP surfing ή Stand-Up Paddle surfing που στα ελληνικά σημαίνει σερφ με όρθια κωπηλασία και ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλές παραλίες της Αττικής, αφήνοντας τους λουόμενους με ανοιχτό το στόμα.Το συγκεκριμένο άθλημα δεν έχει ακόμα επίσημη ονομασία, καθώς μετράει ούτε ένα χρόνο ζωής και πρωτοεμφανίστηκε πριν από πέντε χρόνια στις ακτές της Καλιφόρνιας και από εκεί πέρασε στο Hollywood, όπου κατέκτησε και τους διεθνείς αστέρες.
Μερικοί από τους θανατικούς του σερφ με όρθια κωπηλασία είναι ο Ματ Ντέιμον, η Τζένιφερ Άνιστον, ο Πιρς Μπρόσναν, ενώ από την Ελλάδα ο μεγάλος φαν είναι ο έλληνας ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης.

Το νέο αυτό άθλημα θεωρείται μία εξαιρετική γυμναστική και είναι η λύση για όσους θέλουν να κάνουν σερφ αλλά δεν υπάρχει άνεμος. Το μυστικό για να παραμείνεις όρθιος πάνω στη σανίδα και να ισορροπείς σωστά είναι να είσαι χαλαρός και με ελαστικότητα.

http://xenodoxia.blogspot.com/2010/07/sup-surf.html
http://news24gr.blogspot.com/2010/07/sup-surfing.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου