Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

B.I.G Party Ierapetra...

Η προπώληση εισιτηρίων φαίνεται να ξεπερνά κάθε προσδοκία, αφού ήδη μέρες πρίν το μεγάλο beach party, έχουν εξασφαλιστεί πάνω από 1000 εισιτήρια από το κοινό της Κρήτης στα καταστήματα Forthnet, ενώ η προπώληση συνεχίζεται κανονικά! 
Την Παρασκευή 30 Ιουλίου και από τις 19:00 το απόγευμα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στην Ιεράπετρα, για να διασκεδάσει μέχρι το πρωί, με πολλές εκπλήξεις και μια...
μοναδική συναυλία των Goin' Through, Professional Sinnerz, NEBMA, Θηρίο και Κόμη Χ που αναμένεται να προθερμάνει για τα καλά το κλίμα... Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο, ενώ ήδη τα μηνύματα που καταφθάνουν από όλη την Κρήτη είναι πολύ αισιόδοξα, με κατοίκους και επισκέπτες να ανυπομονούν για την μεγάλη βραδιά! Εννέα μέρες έμειναν λοιπόν, για το απόλυτο μουσικό event της Κρήτης σε μια... παραλία ! Καλοκαιρινή διάθεση, πολύ τρέλα και απίστευτες εκπλήξεις περιμένουν το κοινό, το οποίο θα μπορεί να προμηθεύεται το εισιτήριο του στην απίστευτη τιμή των 15 ευρώ, με ποτό! Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στοhttp://bigparty.kalokairistonoto.com/! Δεν πρέπει να το χάσετε!

http://press-gr.blogspot.com/2010/07/big-party-ierapetra.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου