Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ : Υποδοχή ηρώων στο αεροδρόμιο!



Ώρα 5:30 και η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώνεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αυτό που ακολουθεί είναι ανεπανάληπτο!
Πεντακόσιοι περίπου τρελαμένοι οπαδοί του «δικεφάλου» του βορρά, περιμένουν καρτερικά τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, για να τους αποθεώσουν μετά την ανέλπιστη ισοπαλία (1-1) που απέσπασαν από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μία ισοπαλία που χρίζει μεγάλο φαβορί τον ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενόψει κιόλας της ρεβάνς της 4ης Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία αναμένεται κυριολεκτικά να … «κοχλάζει».
Τραγούδια, συνθήματα και άλλοι τρόποι, απόδειξη της λατρείας, χρησιμοποίησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να εκφράσουν την … εκτίμησή τους προς τα μέλη της αποστολή της ομάδας.
Οι πρώτοι παίκτες βγήκαν από την αίθουσα του αεροδρομίου για να μεταβούν στο πούλμαν λίγο πριν τις 06:00, γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση από τους θερμούς υποστηρικτές της ομάδας. Όπως ήταν λογικό, ο «χρυσός» σκόρερ, Βλάνταν Ίβιτς ήταν αυτός που έτυχε της πιο θερμής υποδοχής.
Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησε και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης στον οποίο οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναγνώρισαν πως έβαλε και αυτός ένα «λιθαράκι» στο να παρουσιάσουν οι παίκτες το γνωστό καλό τους περσινό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.
Το «παρών» στο αεροδρόμιο έδωσε και ο παπα-Χρήστος, γνωστός για τα αισθήματά του για την ομάδα του «δικεφάλου» του βορρά. Το ραντεβού παικτών και οπαδών, ανανεώθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη στον επαναληπτικό της Τούμπας, με την ελπίδα όλων, ο ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού!
Newslink
/http://www.i-live.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου