Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου

Την πρώτη δημόσια συγκέντρωσή τους πραγματοποίησαν οι Ενωμένοι Πολίτες στον Ταύρο κατά την διάρκεια της οποίας μίλησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Βασίλης Σπανάκης. Ο κ. Σπανάκης στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Γεννήθηκε μια νέα παράταξη: Οι Ενωμένοι Πολίτες. Γεννήθηκε το αύριο που θα ανοίξει νέους δρόμους σε Μοσχάτο και Ταύρο. Σήμερα γεννιέται η Ελπίδα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στις ιστορικές μας πόλεις και με την παρουσία σας σήμερα εδώ είμαι πια βέβαιος ότι την προσπάθεια μας θα ακολουθήσει η πλειοψηφία της πόλης μας.»Στη συνέχεια της ομιλίας του ανέφερε τις τρεις μεσομακροπρόθεσμες προτεραιότητες των Ενωμένων Πολιτών για τον Ταύρο οι οποίες είναι:
Πρώτη μεσομακροπρόθεσμη προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Βρισκόμαστε σε μία περιοχή που οι ελεύθεροι χώροι παραμένουν ανύπαρκτοι, οι παιδικές χαρές ανύπαρκτες και όσες υπάρχουν εγκαταλελειμμένες, έχουμε στη διάθεση μας χώρους προς εκμετάλλευση στον Εσταυρωμένο, στα Μανιάτικα, στην Πλατάνα, στα Περιβόλια, το κτήμα Πασά, τα πρώην Σφαγεία με άμεση προτεραιότητα την επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ελεύθεροι χώροι στην Δωρίδος και Ειρήνης, στην Αναξαγόρα από Κλαζομενών έως 25ης Μαρτίου, στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Μακεδονίας.Στον Ταύρο προχωράμε στην άμεση διαμόρφωση του πάρκου Ενόπλων Δυνάμεων σε πρότυπο πάρκο για τους κατοίκους της περιοχής μας.
Δεύτερη μεσομακροπρόθεσμη προτεραιότητα. Από την 1η Ιανουαρίου σηκώνουμε τα μανίκια για να πατάξουμε την εγκληματικότητα και να στείλουμε τους λαθρομετανάστες σπίτι τους. Κανένας συμβιβασμός, καμία ανοχή. Θέλουμε τα παιδιά μας και οι γυναίκες μας να κυκλοφορούν ελεύθερα δίχως φόβο σε Ταύρο και Μοσχάτο. Θέλουμε την τήρηση του νόμου και της τάξης. Τελεία και παύλα. Καμία ανοχή. Άμεση προτεραιότητα μας η ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας στον Ταύρο!
Τρίτη μεσομακροπρόθεσμη προτεραιότητα: Καθαριότητα. Η πόλη του Ταύρου χρειάζεται νέο προγραμματισμό σε συνεργασία με το Σωματείο των Εργαζομένων θα κάνουμε μια νέα αρχή, μια αρχή που σκοπό θα έχει την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στον πολίτη του Ταύρου. Ο εξοπλισμός της καθαριότητας θέλει ανανέωση για να καλύπτει τις σύγχρονές απαιτήσεις. Η έκταση του Νέου Δήμου είναι πολύ μεγάλη και οι ανάγκες ακόμη περισσότερες.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου Βασίλης Γρούμπας, ενώ συνδιοργανωτές ήταν ο Σταμάτης Καζαντζής-Πρόεδρος Φωστήρα, Λευτέρης Χαρμπάτσης-Αντιπρόεδρος Φωστήρα και ο Μπάμπης Κανιμάς πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου. Την πρώτη επίσημη ομιλία του Βασίλη Σπανάκη στον Ταύρο τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κεραμυδάς-Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου, ο Σωτήρης Ντόλαντζας – Αντιδήμαρχος Ταύρου και ο Κώστας Χρονόπουλος – πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου