Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Τεό Θεοδωρίδης: Μετανιωμένος και αποφασισμένος να ξεμπλέξει

Τεό Θεοδωρίδης: Μετανιωμένος και αποφασισμένος να ξεμπλέξει

Μετανιωμένος και αποφασισμένος να ξεμπλέξει από τον κόσμο των ναρκωτικών, δήλωσε στο Πρώτο Θέμα, ο Έλληνας που κατέκτησε το χώρο του μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Τεό Θεοδωρίδης, μετά την καταδίκη του σε 18 χρόνια φυλάκισης...
«Έκανα το λάθος και μπλέχτηκα σε σκοτεινά μονοπάτια , που οδηγούν σε αδιέξοδο. Πλήρωσα τα λάθη, τα πάθη και τις κακές επιλογές μου... Προσπαθώ να «καθαρίσω», όμως αυτό δεν είναι απλό. Η αποτοξίνωση είναι μια διαρκής προσπάθεια, που απαιτεί χρόνο. Θέλω πραγματικά να αποτοξινωθώ, να ξεμπλέξω. Να ξαναζήσω.»
Η αρρενωπή ομορφιά του, το τέλεια γραμμωμένο κορμί του και η επαγγελματική συνέπειά του, ήταν το διαβατήριο, που, από πολύ νωρίς, του άνοιξε το δρόμο και τον κατέταξε  ανάμεσα στα τοπ μόντελ παγκοσμίου φήμης...
«Έχω μετανιώσει, όμως δεν μπορώ να γυρίσω πίσω τον χρόνο και να αλλάξω τα γεγονότα... Αυτό που οφείλω, είναι να παλέψω για να ζήσω.»
Η καριέρα, όμως,  του μοντέλου , που για πολλά χρόνια, μεσουρανούσε στις ελληνικές και διεθνείς πασαρέλες, τελείωσε άδοξα, όταν συνελήφθη κατά την προσπάθειά του να παραλάβει , μέσω ταχυδρομείου, 4 κιλά κοκαϊνης...
«Η απόφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή. Δικάστηκα και πλήρωσα, για όλα όσα έκανα. Έκλεισε ένας κύκλος και άνοιξε ένας άλλος. Ο αγώνας μόλις άρχισε. Ο αγώνας για την αλήθεια...»
Τώρα πια, καταβεβλημένο από την πολύμηνη φυλάκιση, το 33χρονο μοντέλο, μιλάει για τη νέα τροπή που έχει πάρει  η ζωή και την προσπάθειά να σταθεί στα πόδια του, πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
«Η καθημερινότητά μου δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή του οποιουδήποτε ανθρώπου, που υπέπεσε σε παραβατική συμπεριφορά, βρέθηκε αντιμέτωπος με το νόμο και τιμωρήθηκε.»
star.gr
http://www.madata.gr/diafora/showbiz/67873.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου