Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Με Χίσο θα παραταχθεί o Φωστήρας στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το Περιστέρι.


Με μοναδικό στόχο την νίκη αλλά και με τον Ανδρεα Χίσο στην αποστολή θα παραταχθεί η ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το Περιστέρι. 
Ο 21χρονος μέσος εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τη Μύκονο και πλέον ο Κώστας Ψυρόπουλος προσθέτει ακόμη ένα όπλο στην... φαρέτρα του. Από εκεί και πέρα ο νεαρός τεχνικός των ''κιτρινόμαυρων'' μίλησε στην επίσημη ιστιοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση της προηγούμενης βδομάδας με την Μύκονο, για την οποία τόνισε τα εξής: « Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές μου πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
 Βάση της εικόνας του παιχνιδιού δικαιούμασταν την νίκη, με δεδομένο ότι αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία». Εν συνεχεία ο Κώστας Ψυρόπουλος αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος από τον Ταύρο υποστηρίζοντας τα εξής: « Στην αρχή της περιόδου, ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν η ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
 Από εκεί και πέρα όμως, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οφείλουμε να κυνηγήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους. Άλλωστε σαν όνομα ο Φωστήρας πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου