Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ψυρόπουλος: «Ο Φωστήρας πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος, από την απόδοση των παικτών του στον προηγούμενο αγώνα με τη Μύκονο, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Για τη διπλό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μύκονο ο νεαρός προπονητής ανέφερε: «Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές μου πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Βάση της εικόνας του παιχνιδιού δικαιούμασταν την νίκη, με δεδομένο ότι αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία».
Στη συνέχεια, ο Κώστας Ψυρόπουλος αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος από τον Ταύρο υποστηρίζοντας τα εξής: « Στην αρχή της περιόδου, ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν η ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα όμως, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οφείλουμε να κυνηγήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους. Άλλωστε σαν όνομα ο Φωστήρας πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί».
Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του τεχνικού του Φωστήρα ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι για τη 17η αγωνιστική, επιστρέφει ο Ανδρέας Χίσος, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στον αγώνα με τη Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου