Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Οι αποφάσεις της ΕΠΣΠ για τη σύσκεψη της 1ης Μαρτίου

Η ΕΠΣ Πειραιά, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις αποφάσεις που ελήφθησαν, μετά τη σύσκεψη της 1ης Μαρτίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αναφορικά με την πρωτοβουλία σύσκεψης συζήτησης που πραγματοποίησε η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ την 1.3.2012 σχετικά με την προώθηση των αιτημάτων των σωματείων της Ε.Π.Σ.Π., που εδρεύουν σε όλη την εδαφική της έκταση, σε συνέχεια των αναφερομένων στο αντίστοιχο Δελτίο Τύπου της Ε.Π.Σ.Π. της 2.3.2012 σημειώνονται ενημερωτικά τα κάτωθι:
α) Η σύσκεψη των συμμετεχόντων με την σύμφωνη γνώμη της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ.ΣΤ.ΧΡΗΣΤΟΥ αποδέχθηκε τη δημιουργία Διαρκούς Μόνιμης Διαθεσμικής Επιτροπής Διεκδίκησης των πειραϊκών ενωσιακών αιτημάτων, στην οποία θα συμμετέχουν οι Βουλευτές του Πειραιά, Οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά και Νήσων και η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
β) Όσον αφορά την προσπάθεια εξεύρεσης πόρων για τα αιτήματα – που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν ανάγκη τα σωματεία και οι διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Π., η σύσκεψη συγκεκριμενοποίησε ότι η ανωτέρω Επιτροπή θα έλθει σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων.
Στόχος είναι, εκτός από τα αναμενόμενα κρατικά κονδύλια για αθλητικά έργα στον Πειραιά, να καταβληθεί  κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξοικονόμηση πόρων, μέσω και της Περιφέρειας Αττικής, προς την κατεύθυνση άμεσης ποιοτικής βελτίωσης όλων των υπαρχουσών εγκαταστάσεων που υφίστανται στην εδαφική έκταση των Δήμων , που πραγματοποιούνται οι διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Φυσικά πρώτη προτεραιότητα είναι η άμεση ολοκληρωμένη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ., για την οποία με μέθοδο, συνέχεια και επιμονή παλεύουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία του κεντρικού Πειραιά, μαζί με όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά και τη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π.
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, έχοντας σταθερή και ανυποχώρητη θέση για θεσμική προώθηση των δίκαιων αιτημάτων που καταθέτουν επί δεκαετίες τα σωματεία σε όλη την εδαφική της έκταση, αναμένει, μέσω αυτής της μεγάλης σαφούς περιεχομένου σύσκεψης, που έγκαιρα κατέθεσε για άλλη μια φορά προς όλους τους αρμόδιους, την τελική δρομολόγηση των προτεραιοτήτων που τέθηκαν.
Ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς και η Διοίκηση του δεν μπορεί πλέον να δεχθεί ή να αποδεχθεί οποιαδήποτε συζήτηση αναβολής ή μετάθεσης των υποσχέσεων που επανειλημμένως έχουν δοθεί προς τα σωματεία μας και ως γνωστόν δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί.
Ελπίζουμε ότι η σύσκεψη της 1ης Μαρτίου 2012 και η τακτική που επελέγει και δρομολογήθηκε για έργα και βελτιώσεις στα γήπεδα του ποδοσφαιρικού Πειραιά, αυτή τη φορά θα αρχίσουν να υλοποιούνται».
•    Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία της ότι, λόγω της εκκρεμότητας που ακόμα υφίσταται σχετικά με τους όρους καταλληλότητας (πολεοδομικές άδειες κ.λ.π.) των γηπέδων που αγωνίζονται τα σωματεία μας, θέμα το οποίο επισημάνθηκε για μια ακόμη φορά σε όλους τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη της 1.3.2012, θα ανακοινώσει το τελικό πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων, με τις όποιες αντικειμενικές τυχόν διαφοροποιήσεις προκύψουν, για το Σαββατοκύριακο 10-11.3.2012 -και ανεξάρτητα από τη θέληση και τον προγραμματισμό μας -  την Πέμπτη 8.3.2012.

 http://www.onsports.gr/Podosfairo/Erasitechniko/EPS-Peiraia/item/183841-Oi-apofaseis-tis-EPSP-gia-ti-sysekpsi-tis-1is-Martioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου