Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 41-40

Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους οι Κορασίδες με μια νίκη(3η συνεχόμενη, 2η σ αυτή την εβδομάδα) με  ανατροπή σε ένα απίστευτο θρίλερ, που μόνο το μπάσκετ προσφέρει, και περιμένουν τον αυριανό αγώνα  Κρόνος-Εσπερίδες που αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα μας.  
Μικρή σημασία έχει όμως πλέον αυτό, καθώς τα κορίτσια μας, στην παρθενική τους εμφάνιση στην α κατηγορία και στο σύνολο της σεζόν είχαν παρουσία πέρα από κάθε προσδοκία. Ειδικά μετά το ματς με τον Κρόνο και την ειδική κατάσταση που έφερε την ήττα μας με 10 πόντους, τα κορίτσια βάλθηκαν να μας  ΄΄ τρελάνουν ΄΄ έχοντας ένα ωραίο ημίχρονο με τις Εσπερίδες, και στη συνέχεια συνεχόμενες νίκες.
Στο ματς με την Προοδευτική ξεκίνησαν αρκετά αγχωμένες, και η φιλοξενούμενοι με πολύ καλά ποσοστά και έξυπνο παίξιμο , πήραν διαφορά στην αρχή με 00-08. Η Προοδευτική με πολύ καλή άμυνα ζώνης και καλές περιστροφές κατάφερε να δυσκολέψει τις πάσες προς την Καλάγια και όταν τελικά η μπάλα έφθανε σ αυτήν, την έπαιζαν σκληρά με βοήθειες , και ταυτόχρονα με τα πολλά δικά μας κακά σουτ απ έξω,  το σκορ ανέβαινε συνεχώς υπέρ του αντιπάλου μας.

περισσότερα στο
http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2012/03/41-40-k.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου