Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Εθνικά… μαθήματα από Βόκολο στον Φωστήρα

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Λεωνίδα Βόκολο είχαν τα παιδιά της Ακαδημίας του Φωστήρα και οι συνοδοί τους, το απόγευμα της Πέμπτης (8/3).

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Συνεργάτης της Εθνικής Ομάδας και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσε το «παρών» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ταύρου στις 18:00, σε ανοικτή επικοινωνία – συζήτηση που έγινε έπειτα από πρωτοβουλία των ανθρώπων του «Φονέα των γιγάντων».
Καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν και ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Θοδωρής Παχατουρίδης, ωστόσο, ένα προσωπικό πρόβλημα δεν του έδωσε την ευκαιρία να παραμείνει μέχρι το τέλος της συζήτησης.
Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ταύρου γέμισε από νωρίς τους λιλιπούτιους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ταύρου, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν τα… μυστικά του ποδοσφαίρου από τον Λεωνίδα Βόκολο. Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος άσος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών, αλλά και σε αυτές των γονιών, για την καλύτερη προετοιμασία και στήριξη που χρειάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές.

 Χαρούμενος που βρέθηκε στην εκδήλωση του Φωστήρα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά των Ακαδημιών, εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Βόκολος.
 Ο άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας, μετά την ολοκλήρωση της ανοικτής επικοινωνίας – συζήτησης με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, στην οποία ήταν καλεσμένος έπειτα από πρωτοβουλία του Φωστήρα, υποστήριξε πως αυτή η επικοινωνία είναι εποικοδομητική για τα παιδιά, αλλά και τους συνοδούς τους, πάνω σε πολλά θέματα στα οποία έχουν απορία σχετικά με την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.
 διαβάστε περισσότερα στο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου