Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Φήμες(;) για αποχώρηση του Μοσχάτου από την ΕΠΣ Πειραιά!

Καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί θυμίζει το Μοσχάτο εδώ και λίγες μέρες, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο πειραϊκό ποδόσφαιρο και η οποία γυρίζει το άθλημα πολλά χρόνια πίσω. Εξωαγωνιστικές ενέργειες που βρίσκουν κάθετα αντίθετους τους ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου έχουν γίνουν η αιτία, ώστε κάποιοι διοικούντες των «πρασίνων» να έχουν βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων ακόμα και την αποχώρηση της ομάδας από την ΕΠΣΠ!
 
Στην περιοχή το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί κοινό μυστικό και άπαντες περιμένουν με αγωνία της εξελίξεις, μιας και φήμες κάνουν λόγο για διερευνητικές επαφές των ανθρώπων του Μοσχάτου με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΑ, προκειμένου να μάθουν αν μπορούν να αγωνιστεί η ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Αθήνας. Φυσικά αν συμβεί κάτι τέτοιο το πειραϊκό ποδόσφαιρο θα δεχθεί μεγάλο «χτύπημα», καθώς το Μοσχάτο είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολυετή και πολύπλευρη προσφορά σε όλους τους τομείς.
Το τι μέλλει γενέσθαι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, μιας και σε επικοινωνία που είχαμε με διοικητικό πρόσωπο της ομάδας, προτίμησε να κρατήσει σιγή ιχθύος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Σύντομα η πόλη του Μοσχάτου θα μάθει για τις προθέσεις μας…».

http://www.sports5.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1286:2012-02-06-22-55-53&catid=1:latest-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου