Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ»


Πέμπτη 10-11-2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ»
ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

     Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Γραμματείας της Δημοτικής Κίνησης «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» με τους κκ Γρηγόρη Σωπάκη, Νίκο Γεωργιάδη και Γιώργο Μελέτη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κ.Ευθυμίου, ζητώντας να τεθεί στο αυριανό  Δημοτικό Συμβούλιο  (11/11/11) σαν θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα : «Αντίδραση  του Δήμου στα χαράτσια της ΔΕΗ και  λήψη μέτρων αλληλεγγύης και προστασίας των κατοίκων»
Ο κ.Δήμαρχος δέχθηκε να θέσει το  θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέροντας ότι ήταν  στην πρόθεσή του να συζητηθεί, σύμφωνα με την αναφορά που είχε κάνει σε προηγούμενο συμβούλιο ανεξάρτητα από το ότι δεν έχει συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

Η «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» θεωρεί ότι το χαράτσι της ΔΕΗ είναι ένα ακόμη  αντισυνταγματικό μέτρο  που επέβαλε η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΤΡΟΪΚΑ και πρέπει με ανακληθεί .
     Ο σίγουρος τρόπος είναι η  ανάπτυξη μαζικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων και αντιδράσεων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο με τη συστράτευση όλων  των δυνάμεων.
 Ο Δήμος μας πρέπει να συμπορευτεί με τους άλλους δήμους και να προχωρήσει σε  συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των πολιτών που αδυνατούν  ή δεν επιθυμούν να πληρώσουν τα χαράτσια της ΔΕΗ .

    Καλούμε  τους κατοίκους να παρευρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  στις 5.30 το απόγευμα (Κοραή 51 –Μοσχάτο-δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ).

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προγράμματα αθλοπαιδιών για τα παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Προγράμματα αθλοπαιδιών για τα παιδιά
όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου
Μπάσκετ-βόλλεϋ-πινγκ-πονγκ και χάντμπολ

Έναρξη Δευτέρα 14 Νοεβρίου 2011 

                                          

 pdf μήνυμα Δημάρχου

 pdf ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=201

«Είναι αναγκαία η συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων»


Συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς θα ζητήσει ο Λ. Παπαδήμος

Προσεκτικός αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι η κυβέρνηση που αναλαμβάνει είναι κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας εμφανίστηκε ο Λ. Παπαδήμος στις πρώτες δηλώσεις του εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου.

Παρά το γεγονός ότι φρόντισε ήδη σε αυτή την πρώτη δήλωση να ξεκαθαρίσει ότι δεν τέθηκαν όροι προς καμιά πλευρά, επιβεβαίωσε ότι η συζήτηση μέσα στο προεδρικό ήταν αναλυτικότατη και πιθανότατα υπάρχουν μετατοπίσεις από το αρχικό πλαίσιο που είχε τεθεί πριν πέντε μέρες. 

Ο κ .Παπαδήμας φρόντισε να μιλήσει μεν για μεταβατική κυβέρνηση, η έμφαση όμως ήταν στην ανάγκη συνεργασίας όλων των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν ή θα στηρίξουν την κυβέρνηση, γεγονός που προϊδεάζει για το πώς θα κινηθεί, αλλά και για το ότι τελικά θα συμμετάσχουν πολιτικά πρόσωπα όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από την ΝΔ , το ΛΑΟΣ πιθανότατα και από το ΔΗΣΥ. 

περισσότερα στο http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/257896/einai-anagaia-i-sunergasia-olon-ton-politikon-dunameon/

Οι άνδρες τρώνε γρηγορότερα από τις γυναίκες

Οι άνδρες τρώνε με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό σε σχέση με τις γυναίκες, και το αποτέλεσμα είναι να καταναλώνουν στο μεσημεριανό φαγητό τους κατά μέσο όρο περίπου 80 θερμίδες ανά λεπτό έναντι 52 θερμίδων το λεπτό που καταναλώνουν οι γυναίκες.

Η ταχύτητα που τρώει κανείς σχετίζεται με το πάχος του, γι’ αυτό οι παχουλοί τρώνε κατά μέσο όρο πιο γρήγορα από τους λεπτούς. Συνεπώς αν κανείς τρώει πιο αργά, μπορεί να χάσει κιλά. Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα από δύο νέες αμερικανικές επιστημονικές έρευνες, που μελέτησαν τη σχέση ανάμεσα στην ταχύτητα που τρώμε, στο πάχος και στο φύλο.

Οι δύο έρευνες, με επικεφαλής την καθηγήτρια διαιτολογίας Κάθλιν Μέλανσον, που βασίστηκαν σε εργαστηριακά πειράματα, παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Εταιρίας Παχυσαρκίας των ΗΠΑ στο Ορλάντο. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι τρώνε γρήγορα, καταναλώνουν κατά μέσο όρο 87 γραμμάρια τροφής ανά λεπτό, ενώ όσοι τρώνε αργά, καταναλώνουν 70 γραμμάρια το λεπτό. Οι άνδρες που τρώνε αργά, δεν διαφέρουν από τον ρυθμό των γυναικών που μασάνε αργά το φαγητό τους, δηλαδή στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει απόκλιση μεταξύ των φύλων στην ποσότητα τροφής που καταναλώνουν, αντίθετα με όσους τρώνε γρήγορα, όπου οι άνδρες τρώνε αρκετά περισσότερο από τις γυναίκες.

Οι έρευνες έδειξαν ότι υπάρχει στενή συσχέτιση ανάμεσα στο ρυθμό που τρώει κανείς και στο δείκτη σωματικής μάζας του (δηλαδή την αναλογία του βάρους του προς το τετράγωνο του ύψους του). Όσοι έχουν υψηλό δείκτη (ΒΜΙ), τρώνε αρκετά πιο γρήγορα από όσους τρώνε αργά.

Μεταξύ άλλων διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι τρώνε τα πλήρη (ανεπεξέργαστα) δημητριακά πιο αργά από τα κατεργασμένα δημητριακά. Αυτό οφείλεται στο ότι τα πλήρη δημητριακά έχουν περισσότερες ίνες και απαιτούν περισσότερο μάσημα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, αν και η σχέση της ταχύτητας διατροφής με την παχυσαρκία βρίσκεται υπό μελέτη ακόμα, η νέα μελέτη δείχνει πως το να τρώει κανείς αργά, έχει ως αποτέλεσμα να καταναλώνει αρκετά λιγότερες θερμίδες και συνεπώς παχαίνει λιγότερο.
medicalnews.gr

Συνέβη στην Ελλάδα: παραλίγο νύφη ζητά... λεφτά για το τούλι!

Στα σκαλιά της εκκλησίας «ξέμεινε» 32χρονη από την Κρήτη, αλλά δεν το έβαλε κάτω: όχι, δεν αναζητά νέο γαμπρό, αλλά ζητά από τον παραλίγο σύζυγό της όσα χρήματα έδωσε για... καλλωπισμούς και τούλια!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κοπέλα από το Ηράκλειο ντύθηκε και στολίστηκε με τούλια για τον αρραβώνα, έκανε μανικιούρ, πεντικιούρ και λοιπά beaute, όμως, ο καλός της δεν ήρθε ποτέ...


Καλύτερη εκδίκηση από το «γδύσιμο» υπάρχει; Όχι αγάπη μου! Του «άστραψε» δύο μηνύσεις και μία αγωγή η παραλίγο νύφη, η οποία ζητάει: 60 ευρώ για 35 μέτρα τούλι (στα ύψη πήγε κι αυτό), 70 ευρώ για τους φιόγκους του ντεκορασιόν, 220 για τα φαγητά, 30 ευρώ για το μαχαίρι και την σπάτουλα της τούρτας (ξεροσφύρι θα την έβγαζαν;), συν καμιά 300άρα έξοδα για καλλωπισμο! Άσε, δε, που τον αποκαλεί και προικοθήρα, ενώ υποστηρίζει πως την έπιασε από το λαιμό και την κυνήγησε με... ψαροντούφερο (είναι αυτό που λέμε «ζαργάνα μου εσύ» )!


Από την πλευρά του, ο 34χρονος λέει ότι έστριψε δια του αρραβώνος καθότι δεν άντεχε άλλο την μουρμούρα της καλής του, η οποία -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- του έχει γίνει «κολαούζος» και δεν τον αφήνει σε ησυχία!


Στα δικαστήρια θα τα βρει πλέον το πάλαι ποτέ ζευγάρι... Τουλάχιστον στην κοπελιά έμεινε το μανικιούρ - πεντικιούρ και τα χτένισμα!


http://www.star.gr/perierga/115705

Η ταινία των 100 ευρώ που ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Υπάρχει λύση για κάποιον που θέλει να κάνει την ταινία του εάν δεν υπάρχουν χρήματα. Ο Θάνος Τσαβλής αποδεικνύει πως μπορείς να φτιάξεις μια αισθητικά άρτια ταινία μεγάλου μήκους με 100 ευρώ. Στην πραγματικότητα με λιγότερα από 100 ευρώ. Η DIY (do it yourself- καν’ το μόνος σου) λογική της ταινίας F.L.S. τον οδήγησε μέχρι το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Ο σκηνοθέτης μάς μιλά για το πώς τα κατάφερε.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία manga, πολεμικών τεχνών, αλλά με μια ρεαλιστική οπτική και φωτογραφία και ύφος που παραπέμπει στο πειραματικό σινεμά, ο Θάνος Τσαβλής διηγείται στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία την ιστορία ενός άνδρα, ο οποίος μπαίνει σε ένα παιχνίδι με δολοφόνους, οι οποίοι προσπαθούν να ξεπαστρέψουν ο ένας τον άλλο.


Ο Θάνος Τσαβλής ανέλαβε μόνος του δεκάδες ρόλους (ανάμεσά τους σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής, σεναριογράφος, παραγωγός, μοντέρ). Μίλησε στο
in.gr για τις manga επιρροές της ταινίας του, λέει πού ξόδεψε τα (ελάχιστα) χρήματα (όχι πάντως σε σάντουιτς για το συνεργείο) και αφηγείται την πρώτη του μεγάλη φεστιβαλική εμπειρία.





περισσότερα στο http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231136957

Επιστολή από το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Μοσχάτου

Η Διοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου με αφορμή την επιστολή μελών της Διοίκησης του Συλλογου, ως απάντηση σε συνέντευξη-τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου κου Αντώνη Μπούτση επί ζητημάτων που αφορουν τα αθλητικά δρώμενα, θα ήθελε να διευκρινήσει ορισμένα πράγματα.

Κάθε μέλος της Διοίκησης του Συλλογου είναι πρωτίστως μια αυτόνομη προσωπικότητα και δικαιούται όπως κάθε πολίτης που σκέφτεται και λειτουργεί στα πλαίσια μιας κοινωνίας να κάνει κριτική σε όποια κακώς κείμενα εντοπίζει στην καθημερινότητα. 


Ειδικότερα αν ειναι γονιός νομιμοποιείται ακόμα περισσότερο να ευαισθητοποιείται σε θέματα που θέτουν σε κινδυνο την υγεία μικρων παιδιών.


Από μόνο του αυτό είναι  αρκετό ώστε να εξηγεί ότι η επιστολή των μελών μας θα μπορούσε και να αποτε
λεί επιστολή του σωματείου μας και να εκφράζει απόλυτα τις απόψεις μας. 

Σαν Διοίκηση του συλλόγου θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι: Τα χρονίζοντα προβλήματα του γηπέδου έχουν κοινοποιηθεί στην Δημαρχιακή Αρχή με κάθε δυνατής  μορφής επικοινωνία. Προφορικά στα γραφεία μας, γραπτά με υπόμνημα που έχουμε καταθέσει, ηλεκτρονικά  με ανακοινώσεις κλπ.
 

Επίσης έχουμε επικοινωνήσει με δελτίο τύπου την δική μας συνεισφορά, αυτή που εμείς εκτιμούμε ως κορυφαία προτεραιότητα,και προσπαθούμε με τις δυνάμεις που έχουμε να την υποστηρίζουμε καθημερινά. 


Έχουμε δικό μας γιατρό, υπερσύγχρονο και πλήρες φαρμακείο και τα έχουμε σε διάθεση των πάντων που αθλούνται στο γήπεδο Μοσχάτου και όχι μόνον για τους αθλητές του σωματείου μας.Για την κοινωνική συνεισφορά του σωματείου δεν θα αναφερθούμε γιατί θα χάσει όποια αξία έχει.


Οι Ακαδημίες έχουν πολυ λιγότερα έσοδα απο αυτά που υπέθεσε απο εσφαλμένη ενημέρωση ο κος Μπούτσης στην συνεντευξή του. Δεν αρκούν να συντηρούν τίποτε άλλο εκτός απο τις υποδομές που δημιουργούνται για τα ίδια τα παιδιά μας και τους μισθούς των προπονητών.
 

Όσο δε για τις χορηγίες που αναφέρονται στην συνέντευξη η απάντηση είναι σύντομη και περιεκτική: ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ !!!! Έτσι απλά. Είμαστε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας Πειραιά,σε μια περιοχή που υπάρχουν προβλήματα σε κάθε επιχείρηση και παλεύουν όλοι για την καθημερινότητα και την επιβίωση. Συνεπώς δεν είναι πρώτη προτεραιότητα κανενός η χορηγία προς ένα Αθλητικό σωματείο. 


Υπο αυτήν την έννοια θεωρούμε ότι η επιστολή των μελών μας ήταν ενημερωτική, με κριτική διάθεση και  προκλήθηκε ως δικαιολογημένη αντίδραση από την συνέντευξη, θίγοντας θέματα τα οποία μας ενόχλησαν.Σαφώς και είναι προφανές ότι υπήρχε έλλειμα πληροφόρησης. Θεωρούμε ότι άσχετα από αυτό δεν υπήρχε προφανώς κακή πρόθεση από κανέναν.


Για τους  λόγους αυτούς Στηρίζουμε την πρωτοβουλία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.


Είμαστε στην διάθεση του κου Μπούτση και οποίου άλλου  θα ήθελε να αποκτήσει μιά ολοκληρωμένη εικόνα να τον διευκολύνουμε παρέχοντας του όποια στοιχεία χρειαστεί.
 

Εξακολουθούμε να θεωρούμε κορυφαία προτεραιότητα να έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο μια αθλητική γιορτή στα παιχνίδια της ομάδας. Να έχουνε κοντά μας όλη την τοπική κοινωνία, να είναι πόλος έλξης και σημείο συνάντησης το γήπεδό μας. 

Μετά τιμής 
Το Διοικητικό συμβούλιο του  Α.Ο. Μοσχάτου
 
http://moschato-tauros-life.blogspot.com/

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Φωτιά στα κόκκινα» η Angelina Jolie στην πρεμιέρα του Brad Pitt



Η Angelina Jolie έβαλε το κόκκινο φουστάνι και έμοιαζε με… «πυρκαγιά»! Κάτι «ήξερε» το εν λόγω άσμα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το οποίο ταιριάζει «γάντι» στην Angelina.

Η διάσημη ηθοποιός, συνόδευσε με σύσσωμη την οικογένεια- όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr-, τον σύζυγο της, στην επίσημη πρεμιέρατης νέας του ταινίας «Μoneyball», στην Ιαπωνία.

Ντυμένη σε ένα κατακόκκινο στενό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η διάσημη ηθοποιός ήταν αυτό που λέμε «φωτιά στα κόκκινα».

Το όλο σύνολο, συνδύασε με κατακόκκινο κραγιόν και μπεζ γόβες στο χρώμα του δέρματος, που έκαναν την αντίθεση στο όλο σύνολο.

Ο Brad Pitt από την άλλη, βλέπουμε πως έχει υιοθετήσει ένα πιο intellectuelle στυλ, καθώς έχει αφήσει μακρύ μαλλί και μούσι.

Οι δυο τους πόζαραν στις κάμερες και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά,ενώ η εντυπωσιακή Angelina δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές και τις θαυμάστριες της.

περισσότερα στο http://www.star.gr/life_style/115636

Δείτε τα ένσημά σας στο ΙΚΑ μέσω ίντερνετ


Ηλεκτρονική υπηρεσία Ermis

Μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα των ενσήμων σας στο ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.

Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site, δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Επισκέπτεστε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και πιστοποιείτε την εγγραφή σας προσκομίζοντας:

• Νέα Άδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
• Το όνομα χρήστη (username) που εισάγατε στο ermis.gov.gr
• Το βιβλιάριο υγείας σας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης

Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά και σας επιτρέπει πρόσβαση στην καρτέλα των ενσήμων σας ανά πάσα στιγμή και για κάθε χρήση.
 


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/257330/deite-ta-ensima-sas-sto-ika-meso-idernet/

ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ



                  Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α  
ΤΡΙΤΗ  16.00-17.30
ΤΕΤΑΡΤΗ  14.30-16.00                 
ΠΕΜΠΤΗ   14.30-16.30    
                                                                     
   ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
                                                                                            ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ,
                                                                                            ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
                                                                                            ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ : 10 €.



     
ΤΟΜΕΑΣ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  ΤΗΛ.  210 9407820 – 210 9427787

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ  : ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  6948-887898

Στον Πρόεδρο αυτή την ώρα ο Παπανδρέου


Ο ελληνικός λαός περιμένει πολλά είπε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στον σύντομο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

"Είναι μια ιστορική στιγμη για τη χώρα η συνεργασία πολλών κομμάτων", είπε ο κ. Παπανδρέου και τόνισε ότι "είναι μία βάση για περισσότερες αλλαγές. Τό έχουμε όλοι μας ανάγκη", είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας επισήμανε ότι "ο ελληνικός λαός περίμενε αρκετά αυτές τις αλλαγές και περιμένει πολλά από τη νέα κυβέρνηση".

Υπενθυμίζεται ότι για τις 7 μ.μ. υπό την προεδρία του κ. Κάρολου Παπούλια είναι προγραμματισμένο να γίνει το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, στο οποίο δεν θα παραστούν οι αρχηγοί των κομμάτων της Αριστεράς, καθώς έχουν εκφράσει ήδη τη θέση ότι δεν στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας.
  


http://www.star.gr/politics/115615/

«Το μαραθώνιο κίνημα “καλπάζει” παγκοσμίως»

Ο 29ος Μαραθώνιος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και θα συμμετάσχουν περίπου 20 χιλιάδες άτομα

Όλο και περισσότερους φίλους κερδίζει το μαραθώνιο κίνημα, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Παπαποστόλου.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τον 29ο Μαραθώνιο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και στον οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 20 χιλιάδες άτομα, από όλες τις χώρες του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Παπαποστόλου στην εκπομπή «Insiders» και στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου: «Μία ανησυχία ευρύτερη μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν σταματάμε την προσπάθεια. Αναμένουμε τους περίπου 18 με 20 χιλιάδες συμμετέχοντες. Με τα περσινά στοιχεία, η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αθήνας έφτασε το 95 %. Φέτος, εκτός από τον Μαραθώνιο, διοργανώνονται διάφορες άλλες εκδηλώσεις και γι’ αυτό περιμένουμε όλες αυτές οι συμμετοχές να ξεπεράσουν τις 20 χιλιάδες. Να σας ενημερώσω, πως οι ξένοι συμμετέχοντες δεν έρχονται μόνοι τους, αλλά συνοδευόμενοι από συγγενείς και φίλους. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να έρθουν, κοντά στις 40 χιλιάδες».

Για το αν ανησυχεί για την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί την ελληνική κοινωνία: «Φαντάζομαι ότι η εικόνα της χώρας αγγίζει όλες τις εκφράσεις. Τις κοινωνικές, τις αθλητικές και τις πολιτικές. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, ο ΣΕΓΑΣ κάνει αρκετές προσπάθειες. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Πέμπτη, με τα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης στο Ζάππειο, όπου φέτος τα περίπτερα που έκλεισαν οι ενδιαφερόμενοι και οι χορηγοί είναι πολλά παραπάνω απ’ ότι πέρυσι. Για τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου απασχολούνται περίπου 1700 εθελοντές, ενώ γενικά οι εμπλεκόμενοι αγγίζουν περίπου τις τέσσερις χιλιάδες. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί είναι μια προσπάθεια καθαρά αθλητική. Το μαραθώνιο κίνημα, να ξέρετε πως “καλπάζει” παγκοσμίως».

Για τη συνεργασία με την UNESCO και τη συμμετοχή επωνύμων: «Έχουν ανακοινωθεί κάποιες επώνυμες παρουσίες. Γενικά, όμως, βλέπουμε μία προσπάθεια υποστήριξης του εθελοντικού κινήματος. Σε αυτό θα βοηθήσει και η παγκόσμια ένωση μαραθωνίου που τα γραφεία της θα είναι στο ΟΑΚΑ. Παρότι υπάρχει κόπωση στην ελληνική κοινωνία, είμαι αισιόδοξος πως θα τα πάμε μια χαρά. Το μόνο που μπορεί να μας ανησυχεί είναι μόνο οι καιρικές συνθήκες, αλλά δουλεύουμε ώστε να πάνε όλα καλά».


Πηγή: sportfm.gr



http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/256845/to-marathonio-kinima-kalpazei-pagosmios/

Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Έως τις 18 του μήνα οι εγγραφές

Διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας είναι τα αποτελέσματα εισαγωγής αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των δικαιολογητικών των αθλητών ατομικών και ομαδικών αθλημάτων από την αρμόδια επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα, πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Οι υποψήφιοι που ανήκουν στην κατηγορία «χωρίς ποσοτικό περιορισμό» οι οποίοι δεν έχουν κωδικό, θα ενημερωθούν απευθείας από το Υπουργείο ή τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παράλληλα, οι καταστάσεις με τα ονόματα των επιτυχόντων θα αποσταλούν και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εγγραφές των εισαγόμενων θα πραγματοποιηθούν από 10/11/2011 μέχρι και 18/11/2011.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική και οι επιτυχόντες εγγράφονται όλοι στο Α’ εξάμηνο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους σχετική αίτηση στη Γραμματεία της σχολής ή τμήματος επιτυχίας τους μέσα στην παραπάνω προθεσμία.

Μαζί με την αίτηση εγγραφής οι επιτυχόντες υποβάλλουν:

α) 6 φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και

β) Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή πρέπει να διαγραφούν προκειμένου να εγγραφούν στη νέα σχολή εισαγωγής τους.

Διευκρινίζεται ότι τα σχετικά δικαιολογητικά που έχουν υποβάλει οι επιτυχόντες στο Υπουργείο Παιδείας θα σταλούν υπηρεσιακά στη σχολή επιτυχίας τους.


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/257033/eisagogi-athliton-stin-/

Πανέτοιμη για το «come-back» της η Λεμπέντεβα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επιστροφή της Τατιάνα Λεμπέντεβα στην ενεργό δράση.
Η Ρωσίδα άλτρια του μήκους και του τριπλούν, με Ολυμπιακούς και παγκόσμιους τίτλους στην κατοχή της, μετά τη γέννηση και της δεύτερης κόρης της (γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο) προγραμματίζει να συμμετέχει σε αγώνες του κλειστού από την ερχόμενη περίοδο.
Με δηλώσεις της για την αγωνιστική της κατάσταση η Λεμπέντεβα τόνισε: «Δεν σταμάτησα να προπονούμαι. Μέχρι και την τελευταία στιγμή που μπορούσα, συνέχισα να προπονούμαι και αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης μου, άρχισα και πάλι. Το βασικό είναι ότι επανήλθα στο σύνηθες βάρος μου. Πλέον όλα είναι καλά και σύντομα θα μεταβώ για προετοιμασία σε προπονητικό κέντρο της Αρμενίας».
Εν συνεχεία η Ρωσίδα άλτρια αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να συμμετάσχει σε 4-5 αγώνες το 2012, ξεκινώντας από το μίτινγκ του Βόλγκογκραντ, που θα λάβει χώρα στις 22 Ιανουαρίου: «Ελπίζω ότι θα καταφέρω επιτέλους να πάρω ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο τριπλούν, μετά από ένα χάλκινο και δύο ασημένια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης 


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=414757&cid=10

«Δύσκολος χώρος για αληθινούς φίλους»


Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον τηλεοπτικό χώρο και το κατά πόσο ο τελευταίος επηρεάζει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας αληθινής φιλίας.

«Γνωστοί όλοι λίγο πολύ είμαστε. Αλλά ουσιαστικές φιλίες είναι δύσκολο να χτιστούν. Πιο συχνά βλέπεις συμμαχίες παρά φιλίες. Έχω, όμως, τη χαρά να έχω πραγματικούς φίλους από τον χώρο, που θα μου μιλήσουν καθαρά και θα είναι δίπλα μου και στα καλά και στα κακά. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι εκτός χώρου και είναι στη ζωή μου για 10-15 χρόνια», τόνισε.


Πηγή: Realilife


Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας 
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=0&aid=414947

8ωρα στα σχολεία που είχαν καταλήψεις

Παραδόθηκε σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας

Οκτώ ώρες μάθημα σε καθημερινή βάση ή μαθήματα τα Σάββατα θα κάνουν τα σχολεία στα οποία έγιναν τον περασμένο μήνα...
πολυήμερες καταλήψεις. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία καθηγητών δημόσιων σχολείων (ΟΛΜΕ) έφτασε στα σχολεία όλης της χώρας η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας με την οποία και ορίζονται τα μέτρα για την αναπλήρωση των χαμένων ωρών.

Το υπουργείο βέβαια, έχει ξεκαθαρίσει έγκαιρα ότι η αναπλήρωση των χαμένων ωρών θα πρέπει να γίνει μέσα στο πρώτο τρίμηνο, ώστε να αποφευχθεί παράταση του σχολικού έτους. Ετσι, πολλά σχολεία από την ερχόμενη εβδομάδα θα αλλάξουν το ωρολόγιο πρόγραμμα τους και θα προχωρήσουν σε οκτάωρα ή σε μαθήματα τα Σάββατα.
Πάντως, η ΟΛΜΕ από την πλευρά της αντιδράει στο μέτρο και κάνει λόγο για «βάναυση καταπάτηση του ωραρίου και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών».

Οι τρόποι που έχει ορίσει το υπουργείο για την αναπλήρωση των χαμένων ωρών είναι οι εξής:
α. Περικοπή περιπάτων και εκδρομών.
β. Περιορισμό των εργάσιμων ημερών των πολυήμερων εκδρομών.
γ. Αξιοποίηση των σχολικών εορτών (πραγματοποιούνται και οι εορτές και τα μαθήματα).
δ. Εφόσον η ύλη δεν μπορεί να καλυφθεί με τους παραπάνω τρόπους, προστίθενται διδακτικές ώρες μετά την ολοκλήρωση του ημερήσιου προγράμματος και αξιοποιούνται τα Σάββατα.

Τέλος, επισημαίνεται πως για ακραίες περιπτώσεις, όταν δηλαδή δεν καλυφθεί η ύλη ούτε με τις παραπάνω ενέργειες, μπορεί να απαιτηθεί παράταση του διδακτικού έτους, μετά από σχετική απόφαση του υπουργού Παιδείας.


tovima

http://sarotiko.blogspot.com/2011/11/8_8912.html

Ο Χολέβας έκλεψε την προσοχή στην «πρώτη» της Εθνικής

Με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως επάνω στον Χοσέ Λόιντ Χολέβα (όπως αναγράφεται πλέον το όνομα στο διαβατήριο του), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στον Αγιο Κοσμά, εν όψει των φιλικών αγώνων με τη Ρωσία και τη Ρουμανία. 
Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού προπονήθηκε κανονικά και δοκιμάστηκε ως... χαφ στο διπλό από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος, όμως, δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του για την 11άδα στον πρώτο αγώνα της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Χολέβας ήταν σχεδόν συνέχεια μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου, αφού ο ομογενής επιθετικός του Ατρόμητου μιλάει γερμανικά, ενώ και οι δυο γνωρίζονται από την παρουσία τους στον Ολυμπιακό.


περισσότερα στο http://sports.in.gr/football/article/?aid=1231136715

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακαίνισης .Έτοιμο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012 το Δημοτικό Θέατρο, σύμφωνα με τον Δήμο Πειραιά

Πειραιάς
Έτοιμο θα είναι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2012 το «σήμα κατατεθέν» του Πειραιά, το Δημοτικό Θέατρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του γενικού γραμματέα του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πορεία των έργων ανακαίνισης του νεοκλασικού κτιρίου.

Ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Στέλιος Διαμαντίδης, ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε αποκάλυψη των ζωγραφικών έργων που υπήρχαν στις οροφές, τα οποία είχαν επικαλυφθεί, είχαν βαφτεί σε κάποιες συντηρήσεις είτε γιατί δεν γνώριζαν αυτούς τους τρόπους συντήρησης είτε για ευκολία.

Επίσης, απομακρύνθηκαν γερανοί που μετέφεραν βαρέα στοιχεία, έγινε επισκευή της σκηνής, αντικατάσταση καθισμάτων, αλλαγές σε ηλεκτρολογικές υποδομές, ανακατασκευή των υπογείων.

«Θεωρείται ότι διατηρήθηκαν και αναδείχθηκαν όλα τα παλαιά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του προηγούμενου αιώνα με σύγχρονη υποδομή κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης, της τοποθέτησης υπερσύγχρονων ηλεκτρολογικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, αλλά και την ασφάλεια της φέρουσας κατασκευής» είπε.

Το κτίσμα του 1895 σχεδίασε ο Ι. Λαζαρίμος και παραμένει σύμβολο για τους Πειραιώτες.

Οι εργασίες ανακαίνισης  ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 36.000.000 ευρώ.

Υπέστη ζημιές από τους σεισμούς του 1981 και του 1999. Τον Ιανουάριο του 2006, το έργο αποκατάστασης εντάχθηκε στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα Αττικής (Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης).
Newsroom ΔΟΛ
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231135696

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Και ο δήμος Nίκαιας- Ρέντη κατά του τέλους ακινήτων


Νομική βοήθεια μέσω γραφείου εξυπηρέτησης και πληροφόρησης των δημοτών θα παρέχει και ο δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Ιωακειμίδης, «η επιβολή του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας μέσω της ΔΕΗ είναι μέτρο άδικο και δυσβάσταχτο σε περιοχές όπως η δική μας, με φτωχούς ανθρώπους και τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερους άνεργους».
Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης αποφάσισε πως θα είναι στο πλευρό των κατοίκων και σε κάθε κινητοποίησή τους ενώ στο ισόγειο του δήμου λειτουργεί ήδη γραφείο εξυπηρέτησης και πληροφόρησης των δημοτών για την πληρωμή μόνο του ρεύματος και των δημοτικών τελών.
Παράλληλα,ο δήμος σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, διοργανώνει τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, συζήτηση στις 5 το απόγευμα στο δημαρχείο της Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).
Σημειώνεται πως αρκετοί δήμοι παρέχουν νομική υποστήριξη σε όσους πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν το νέο τέλος ακινήτων, μεταξύ των οποίων οι Κορυδαλλού, Ψυχικού, Φιλοθέης, Περιστερίου, Νέας Ιωνίας και Σαρωνικού.
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=324315

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ... Σε γιορτή με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της Μουσικής Γωνιάς και Αγιασμός νέας αίθουσας

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ 
ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σε γιορτή με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της Μουσικής Γωνιάς
 και Αγιασμός νέας αίθουσας 



ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011,
12.00 το μεσημέρι
Αίθουσα 5
(Δημοτικών Σφαγείων, στον Ταύρο, Επταλόφου)



Εκδήλωση: Αγιασμός νέας αίθουσας από τους ιερείς του Ι.Ν. Παναγίτσας Ταύρου και ένα χαρούμενο πρόγραμμα από τα μέλη της Μουσικής Γωνιάς




http://www.dimosmoschatou-tavrou.gr

«Οι Έλληνες αντίπαλοι τελικά συμφώνησαν»



Με τίτλο «Οι Έλληνες αντίπαλοι τελικά συμφώνησαν» άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild αναφέρει ότι «η παραλυτική αγωνία επιτέλους τελείωσε και μετά από βασανιστικές διαπραγματεύσεις χθες το βράδυ, η Ελλάδα σήμερα θα ανακοινώσει τον νέο πρωθυπουργό της κυβέρνησης συνεργασίας για τη σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία»

Σύμφωνα με την εφημερίδα σκοπός της νέας κυβέρνησης θα είναι η εφαρμογή των δεσμεύσεων της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου σχετικά με τις αποφάσεις της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στη χώρα.
περισσότερα στο http://www.newsbeast.gr/world/arthro/256378/oi-ellines-adipaloi-telika-sumfonisan/

«Θα σκοράρω και πάλι με τον Παναθηναϊκό»


Τι λέει ο Βέλγος επιθετικό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και τον Λέτο

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοένα και πλησιάζει και ο Κέβιν Μιραλάς υπόσχεται στους φίλους του Ολυμπιακού ότι θα σκοράρει και πάλι!

«Θα είναι φανταστικό να συνεχίσω το σερί», τονίζει.

Διαβάστε τι λέει ο Βέλγος επιθετικός για τους «πράσινους», τον Λέτο, το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, τον Τζεμπούρ, τον Κοστάντσο και το μήνυμα που στέλνει στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

-Ποια η γνώμη του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη:
«Κάναμε μία καλή εμφάνιση και είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε, ιδιαίτερα τώρα που ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν και νίκη ψυχολογίας, έπρεπε να ανακτήσουμε αυτοπεποίθηση. Ούτως ή άλλως, οι αγώνες με τη συγκεκριμένη ομάδα ποτέ δεν είναι εύκολοι. Για μένα προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος που βοήθησα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα περισσότερο».

-Για τα αμυντικά προβλήματα που έχει φέτος η ομάδα:
«Είναι φυσικά σωστή η παρατήρηση, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μαρκάρουν όλοι, ακόμα και οι επιθετικοί. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και πιστεύω θα παρουσιαστούμε καλύτεροι»
περισσότερα στο http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/256352/tha-skoraro-kai-pali-me-ton-panathinaiko/

Ένοχος για φόνο εξ αμελείας ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον


Ο προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον κρίθηκε σήμερα ένοχος για εξ αμελείας ανθρωποκτονία στην υπόθεση του θανάτου του ποπ-σταρ.


Ο Δρ. Κόνραντ Μάρεϊ έχει δηλώσει αθώος για την χορήγηση στον τραγουδιστή του "Θρίλερ" της μοιραίας δόσης του ισχυρού αναισθητικού  η οποία κρίθηκε ως η κύρια αιτία του θανάτου του στις 25 Ιουνίου του 2009.
περισσότερα στο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=105310&catid=10

Πέθανε ο ισπανός ποιητής Τομάς Σεγκόβια


Έφυγε «χτυπημένος» από καρκίνο

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών άφησε χθες, χτυπημένος από τον καρκίνο, ο ισπανός ποιητής Τομάς Σεγκόβια, ο οποίος ζούσε εξόριστος στο Μεξικό από το 1940, ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Καλών Τεχνών του Μεξικού.

Γεννημένος στη Βαλένθια της Ισπανίας ο Τομάς Σεγκόβια, μια σημαντική μορφή της μεξικάνικης πολιτιστικής ζωής, συνδέθηκε με στενούς δεσμούς φιλίας με τον τιμημένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας του 1990 μεξικανο διπλωμάτη, συγγραφέα και ποιητή Οκτάβιο Παζ (1914-1998). Ο Παζ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς του 20ού αιώνα και από τους μεγαλύτερους ισπανόφωνους ποιητές όλων των εποχών.

Ποιήματα του Σεγκόβια έχουν εκδοθεί και στα ελληνικά.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/256374/pethane-o-ispanos-poiitis-tomas-segovia/

Η ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (63-55)



Ηταν χρονικά κάπου στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου που η Ελευθερία μας ενώ έχανε με μια διαφορά  εφτά πόντων συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι αυτό με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης  δεν πρέπει να χαθεί,ξαφνικά λοιπόν άνοιξε τις ατμομηχανές της και φόρτσαρε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το οποίο κέρδισε  δίκαια με 63-55.



Η ψυχολογική πίεση που διακατείχε την ομάδα (γιατί σήμερα έπρεπε να πάρει το παιχνίδι) αποτελούσε αρχικά τροχοπέδη στην συνολική προσπάθεια τής  με αποτέλεσμα η ανωτερότητα της  άργησε να φανεί.


Τέλος καλό όλα καλά




Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας και τον προπονητή




Τα δεκάλεπτα του αγώνα (9-12,20-27,40-39,63-55)