Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Πέταξε στα σκουπίδια 20.000 ευρώ

Μια απίστευτη ιστορία και ταυτόχρονα και ένα οικονομικό δράμα, εξελίσσεται σε οικογένεια στην Καλαμπάκα Τρικάλων από την προηγούμενη Πέμπτη...Ένας 70χρονος κάτοικος Καλαμπάκας, παρουσιάστηκε την ημέρα εκείνη στον δήμαρχο.

Πέταξε στα σκουπίδια 20.000 ευρώ

Καλαμπάκας Βύρωνα Μπουτίνα και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και ζητώντας να μάθει ποιο απορριμματοφόρο είχε βάρδια την προηγούμενη ημέρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών έξω από την οικία του.
Ο λόγος, ότι η γυναίκα του, μπέρδεψε την σακούλα των απορριμμάτων και πέταξε αντί αυτής των σκουπιδιών, αυτή μέσα στην οποία το ζευγάρι, είχε κρυμμένες 40 λίρες και 20.000 ευρώ…

Αφού ψάχτηκε πρώτα ο κάδος των απορριμμάτων, στην συνέχεια ελέγχθηκε το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο όπου και εκεί δεν βρέθηκε ο …θησαυρός.

Ταυτόχρονα, η ηλικιωμένη σύζυγος, άρχισε να θυμάται πως πέταξε την επίμαχη σακούλα στα σκουπίδια δύο μέρες νωρίτερα την Δευτέρα, που αυτό σήμαινε πως τα σκουπίδια και ο… θησαυρός, είχαν πάρει τον δρόμο για τον ΧΥΤΑ της ΠΑΔΥΘ…

Ο ηλικιωμένος, μετά την εξέλιξη αυτή, ζήτησε με αίτημά του, να ψάξει ολόκληρο τον χώρο του ΧΥΤΑ…

Άσχετα από το αποτέλεσμα της έρευνας, προβλέπουμε ότι μάλλον η ηλικιωμένη σύζυγος δεν το γλιτώνει το …διαζύγιο αφού ο σύζυγός της, ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το συμβάν.


Πηγή: trikalanews.gr 
http://sarotiko.blogspot.com/2010/12/20000.html

Επέστρεψαν από τη Ρουμανία τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού..


Επέστρεψαν από τη Ρουμανία τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού..
Στο Βουκουρέστι, στην «καρδιά» του ελληνισμού της Ρουμανίας συμμετείχαν σε εκδηλώσεις που έγιναν με μεγάλη επιτυχία τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, εκπροσωπώντας για ακόμη μία φορά επάξια την Αχαΐα.
Τα χορευτικά, προσκεκλημένα της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας, πρόεδρος της οποίας είναι ο βουλευτής, Δρ Ντράγκος Γκαμπριέλ Ζησόπουλος πήραν μέρος στο Φεστιβάλ Ελληνισμού στη Ρουμανία που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι με τη συμμετοχή  40 ελληνικών κοινοτήτων.
Ήταν ένα ακόμη επιτυχημένο ταξίδι στην παράδοση, μέσω του οποίου τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να αναδείξουν την πολιτισμική μας κληρονομιά, αλλά και να προβάλουν την Αχαΐα, αποκτώντας παράλληλα στενούς δεσμούς συνεργασίας με τους Έλληνες της Ρουμανίας, αλλά και φορείς της βαλκανικής χώρας.

Διαβεβαιώσεις Μπεγλίτη στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Τη διαβεβαίωση πως θα συνεχιστεί η συμμετοχή των αστυνομικών στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, στην Πανελλήνια Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ) και στην Πανελλήνια Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), με τις οποίες συναντήθηκε.

Επιπλέον, ανταποκρίθηκε στο αίτημα των αστυνομικών για αναλογικότερη και δικαιότερη εκπροσώπηση στο Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών υπέβαλαν αναλογιστική μελέτη για την οικονομική κατάσταση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Μ.Τ.Σ) και προτάσεις για την εξυγίανση του Ταμείου.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/85181/paramenoun-sto-mts-oi-astunomikoi/

Επιστροφή αστέρων

Επιστροφή αστέρων

Θα συμμετάσχουν σε αγώνα παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό

Σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος θα πατήσουν ξανά το... χορτάρι του Καραϊσκάκη για να παίξουν με την ομάδα των All Stars του Ολυμπιακού στο φιλικό κατά της φτώχειας, όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Αλέξης Αλεξανδρής.

Με την ομάδα των All Stars του Ολυμπιακού θα λάβουν μέρος στον αγώνα κατά της φτώχειας (που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ στις 14 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ των φίλων Ζιντάν, Ρονάλντο και της ομάδας των All Stars του Ολυμπιακού) μερικά από τα πιο μεγάλα αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος της ομάδας, τα οποία κατέκτησαν πολλούς τίτλους και προσέφεραν μεγάλες χαρές στους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Αμανατίδης, Γιώργος Ανατολάκης, Αλέξης Αλεξανδρής και Ανδρέας Νινιάδης, είναι οι πρώτοι, που ήδη προετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή τους στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να θυμίσουν, με τις ενέργειές τους, σημαντικές στιγμές του παρελθόντος.

Ευχαριστήρια επιστολή

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Πακιστάν κ. Σαγέντ Μοχάμμαντ Τζαμίλ, έστειλε την Παρασκευή ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την διοργάνωση του 8ου αγώνα κατά της φτώχειας. Σε αυτήν αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους των 90.000 Πακιστανών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και εκ μέρους του λαού του Πακιστάν, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να σας ευχαριστήσουμε για την ποδοσφαιρική εκδήλωση που διοργανώνετε με τη συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών, ώστε να βοηθηθεί ο λαός του Πακιστάν που ακόμη και τώρα πλήττεται και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση από τις πλημμύρες των περασμένων μηνών».


Πηγή: gazzetta.gr

Έρχονται 1.400 νοσηλευτές και... προσωπικό από τον ΟΣΕ στα νοσοκομεία


Μάχη με το χρόνο δίνει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να μη χαθούν 1.339 θέσεις νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία. «Η διαδικασία των προσλήψεων των 1.339 νοσηλευτών πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου» είπε κατηγορηματικά ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος προς τους διοικητές 42 νοσοκομείων της χώρας, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους το μεσημέρι της Παρασκευής -επρόκειτο για την τρίτη συνάντηση του υπουργού με τους διοικητές του ΕΣΥ από τον Οκτώβριο. Στη σημερινή συνάντηση παρευρίσκονταν επίσης οι γενικοί γραμματείς, κ.κ. Αντώνης Δημόπουλος και Νίκος Πολύζος.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Υγείας στους διοικητές, στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου οι προσλήψεις, οι περισσότερες από αυτές θα χαθούν, καθώς από το 2011 η χώρα έχει αναλάβει έναντι της Τρόικας δέσμευση ότι για κάθε πέντε δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι θα συνταξιοδοτούνται, θα προσλαμβάνεται μόνο ένας.


Προσλήψεις νοσηλευτών με διαδικασία-εξπρές


Μάλιστα, για να καταστήσει σαφές στους συνομιλητές του τι μέλλει γενέσθαι στο χώρο της υγείας, το επόμενο έτος, βάσει αυτής της κυβερνητικής δέσμευσης και με δεδομένο το (χειρότερο) σενάριο ότι δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων ως το τέλος του 2010, ο κ. Λοβέρδος επέμεινε στο ό,τι «από τις 1.339 θέσεις νοσηλευτών που εξασφαλίστηκαν, μόνο οι 200 θα μπορούσαν να προχωρήσουν το νέο έτος. Οι υπόλοιπες θα χάνονταν».


Γι’ αυτό και ζήτησε μετ’ επιτάσεως από τους διοικητές να επισπεύσουν τη διαδικασία, τονίζοντάς τους ότι, μόλις λάβουν τον κατάλογο με τους νοσηλευτές από το ΑΣΕΠ -κάτι που προσδιόρισε χρονικά μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες- να ζητήσουν από τους επιλεγέντες να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Μάλιστα, υπάλληλοι της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Υγείας διένειμαν στους διοικητές φωτοτυπίες των σχετικών εγγράφων και τους ζητούσαν να ενεργοποιήσουν τάχιστα το μηχανισμό για τις προσλήψεις.


Πάντως, εάν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή η  διαδικασία μέχρι πρότινος χρειαζόταν… χρόνια ολόκληρα για να διεκπεραιωθεί και οι νοσηλευτές έφθαναν στα νοσοκομεία του ΕΣΥ με πολυετή καθυστέρηση, αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα που καλείται να υλοποιήσει το υπουργείο Υγείας μέσα στις επόμενες 28 ημέρες!


Μετατάξεις από τον ΟΣΕ στα νοσοκομεία


Εκτός από νοσηλευτές, το ΕΣΥ μπορεί να ελπίζει ότι θα αποκτήσει σύντομα και τραυματιοφορείς, τεχνικούς και άλλες σημαντικές για τη λειτουργία των νοσοκομείων ειδικότητες. Κατά τη σημερινή συνάντηση με τους διοικητές, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας τους επέστησε την προσοχή στον ΟΣΕ, αλλά και σε άλλους φορείς του Δημοσίου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των μετατάξεων του πλεονάζοντος προσωπικού. «Δηλώστε ενδιαφέρον για το πλεονάζον προσωπικό. Αναζητήστε κόσμο. Προσπαθήστε  να καλύψετε ό,τι σας λείπει» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.


Εύσημα και γραπτές συστάσεις προς τους διοικητές


Η μηχανοργάνωση των νοσοκομείων, ιδίως των φαρμακείων και των αποθηκών, ήταν βασικό θέμα της συζήτησης. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένη από τον ρυθμό υλοποίησης της μηχανοργάνωσης στα νοσοκομεία του Μνημονίου, δηλαδή στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Όπως εκτίμησε μάλιστα ο κ. Λοβέρδος, «τα νοσοκομεία θα έχουν πλήρη μηχανοργάνωση πολύ νωρίτερα από τον ερχόμενο Μάρτιο, που είναι η τελική προθεσμία».


Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, οι διοικητές έλαβαν αυστηρές συστάσεις για το επόμενο διάστημα. Μάλιστα, για να αποφευχθεί οιαδήποτε παρανόηση ως προς το περιεχόμενο τους και τις ημερομηνίες υλοποίησής τους, υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας, κατόπιν ρητής εντολής του γενικού γραμματέα κ. Πολύζου, φρόντιζαν να δίνουν το τετρασέλιδο πυκνογραμμένο έγγραφο στους διοικητές άμα τη είσοδό τους στην αίθουσα του ΕΚΕΠΥ, όπου γινόταν η συνάντηση.


Μεταξύ άλλων, οι διοικητές καλούνται να τηρούν -και φυσικά να τα παραδώσουν αρμοδίως- στοιχεία για το κόστος υπηρεσιών υγείας των αλλοδαπών και των απόρων, νόμιμων και μη, καθώς και να καταγράψουν αναλυτικά όλο το στοκ υλικών και φαρμάκων που έχουν στις αποθήκες των νοσοκομείων και να τα αντιπαραβάλουν με τα στοιχεία των αντίστοιχων υπηρεσιών.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=93866

Μαγική βραδιά!

Μαγική βραδιά!
Ο Μιχάλης Σηφάκης μέσω του προσωπικού του blog στο gazzetta.gr αναφέρεται στη μεγάλη νίκη του Άρη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» και στέλνει το μήνυμα της πρόκρισης. «Φίλοι μου, καλησπέρα. To ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Τη μία βρίσκεσαι στην κόλαση. την άλλη στο παράδεισο! Αυτό συνέβη και εχθές σε μια βραδιά η οποία έμελε τελικά να είναι μαγική και για εμάς αλλά προπαντός για τους χιλιάδες φίλους μας.

Όλα ξεκίνησαν τέλεια για την ομάδα μας όμως στην πορεία το κλίμα αντιστράφηκε. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος δείξαμε θέληση,  διάθεση και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας -αυτό που πραγματικά είναι ο Άρης- και καταφέραμε να πάρουμε μια τεράστια νίκη κόντρα στην κάτοχο του Europa League.

Εύχομαι η συνέχεια να είναι εξίσου καλή και στο τέλος του τελευταίου αγώνα του ομίλου με τη Ρόζενμποργκ,  να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε τελικά την πρόκριση. Να είστε όλοι καλά».


www.michalis-sifakis.gr

Μένουν σε βίλες και χρωστούν στην εφορία


Στην τσιμπίδα του υπουργείου Οικονομικών πιάστηκαν εκατοντάδες μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, οι οποίοι κατέχουν σημαντική ακίνητη περιουσία, στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής και σε ακριβά προάστια της Θεσσαλονίκης

Έτσι, τους αποστέλλει νέα πρόσκληση για ρύθμιση των  οφειλών τους έως τις 15 Δεκεμβρίου - η πρώτη είχε σταλεί νωρίτερα και έληγε στις 18 Νοεμβρίου-  και τους καλεί να συμμορφωθούν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τεθούν σε εφαρμογή διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης, που προβλέπουν ακόμα και πλειστηριασμούς.   

Αναλυτικά από τις διασταυρώσεις του Υπουργείου εντοπίστηκαν:
304 οφειλέτες - ιδιοκτήτες ακινήτων στην Φιλοθέη και στο Παλαιό Ψυχικό, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 4,5 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 454,1 εκ. 
148 οφειλέτες - ιδιοκτήτες ακινήτων στην Εκάλη και στην Νέα Ερυθραία, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 3,6 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 222,7 εκ.
245 οφειλέτες - ιδιοκτήτες ακινήτων στην Βούλα και την Βουλιαγμένη, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 3,4 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 350 εκ.
75 οφειλέτες - ιδιοκτήτες ακινήτων στο Πανόραμα και στην Καλαμαριά, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 1 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 135 εκ.

Οι πρώτες προσκλήσεις για ρύθμιση θα αποσταλούν σε όσους χρωστούν ποσά μεγαλύτερα από 10.000 ευρώ, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο στην  πρώτη πρόσκληση ανταποκρίθηκαν 122 οφειλέτες οι οποίοι εξόφλησαν ποσό 400.000 ευρώ, ενώ άλλοι 50 προχώρησαν σε ρυθμίσεις των οφειλών τους για ληξιπρόθεσμα χρέη συνολικού ποσού 800.000 ευρώ, καταβάλλοντας προκαταβολές 100.000 ευρώ.

Για όσους είχαν αποσταλεί και τον Νοέμβριο προσκλήσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη και δεν ανταποκρίθηκαν δρομολογούνται άμεσα οι διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης και σύντομα αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς.
http://www.star.gr/politics/71160

ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΩΝ


Ρεπορτάζ : Έλενα Λάσκαρη
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Σε δεσµεύσεις καταθέσεων γιατρών, οι οποίοι είχαν εκατοµµύρια ευρώ στα τραπεζικά τους βιβλιάρια αλλά δήλωναν στην Εφορία εισοδήµατα λίγων χιλιάδων ευρώ, έχει προχωρήσει το Σ∆ΟΕ. Στο στόχαστρο έχουν µπει 2.250 γιατροί από όλη την...
Ελλάδα και όπως λένε αρµόδια στελέχη του Σ∆ΟΕ «η έρευνα είναι δυναµική, προστίθενται διαρκώς ελεγχόµενοι στον κατάλογο, ενώ σε ορισµένες περιπτώσεις έχουν ήδη γίνει δεσµεύσεις καταθέσεων». Το άνοιγµα των καταθέσεων επώνυµων και λιγότερο γνωστών γιατρών ανά την επικράτεια αποκάλυψε τεράστιες διαφορές ανάµεσα στα δηλωθέντα εισοδήµατα και το ύψος των τραπεζικών καταθέσεων. Μάλιστα, για να µη θεωρηθούν οι συγκρίσεις και τα ευρήµατα συγκυριακά, στη µία πλευρά της ζυγαριάς µπήκαν τα ακαθάριστα έσοδα της τελευταίας τριετίας καιστη άλλη πλευρά οι καταθέσεις.

Σε πολλές περιπτώσεις τα ευρήµατα... βγάζουν µάτι. Γιατρός δήλωσε συνολικό ακαθάριστο εισόδηµα για τρεις χρήσεις 130.000 ευρώ, οι καταθέσεις που διατηρούσε όµως ήταν1,1 εκατ. ευρώ.


Αλλος γιατρός δήλωσε εισόδηµα τριετίας 206.000 ευρώ, σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού όµως είχε καταθέσεις 6,3 εκατ. ευρώ,ενώ σε µιατρίτη περίπτωση που ελέγχεται, το δηλωθέν εισόδηµα τριετίας ήταν 129.000 ευρώ και οι συνολικές καταθέσεις 3,050 εκατ. ευρώ. Το Σ∆ΟΕ άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς στον χώρο της υγείας από τον περασµένο Φεβρουάριο καιέχει ανοίξει µέχρι σήµερα τους τραπεζικούς λογαριασµούς 2.250


ιδιωτών καινοσοκοµειακών γιατρών που έχουν λάβει τονόρκο του Ιπποκράτη.


Πέραν των διασταυρώσεων δηλωθέντων εισοδηµάτων, ύψους καταθέσεων και στοιχείων διαβίωσης που θα οδηγήσουν στην εφαρµογή του πόθεν έσχες, στο µικροσκόπιο έχουν µπει και οι στενές επαφές γιατρών µε ιδιωτικέςεταιρείες και θεραπευτήρια όπουξετυλίγεται ένα απίστευτογαϊτανάκι υπερτιµολογήσεων, τριγωνικών συναλλαγών, έκδοσης πλαστών παραπεµπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων-µαϊµού. Παρ’ όλα αυτά µετά τη δηµοσιοποίηση της περίφηµης λίστας των γιατρών του Κολωνακίου, αποδείξεις και ονόµαταφοροφυγάδων δεν έχουν δοθεί στη δηµοσιότητα καθώς όπως εξηγούν αρµόδια στελέχη του Σ∆ΟΕ υπήρξανπροσφυγές στηνΑρχή Προστασίας Προσωπικών ∆εδοµένων, η οποία απεφάνθη υπέρ των φορολογουµένων τα ονόµατα των οποίωνδηµοσιοποιήθηκαν.


Ποιοι άλλοι βρίσκονται στο στόχαστρο

Οι έλεγχοι του Σ∆ΟΕδεν εξαντλούνται στην έρευναγια τουςγιατρούς. Ερευνώνται παράλληλα υποθέσεις κραυγαλέας φοροδιαφυγής σε οίκους µόδας, 1.500 επιχειρήσεις της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάµατος αλλά και 299 ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών αναψυχής.

Συγκεκριµένα, στο στόχαστροτου Σ∆ΟΕ, οι ελεγκτές του οποίου έχουν βεβαιώσει έως το τέλος Νοεµβρίου πρόστιµα πάνω από 4 δισ. ευρώ, βρίσκονται µεταξύ άλλων:


Τρεις οίκοι µόδας που έκοβαν και έραβαν τα εισοδήµατά τους. ∆ήλωναν µεικτά ετήσια έσοδα κατά µέσον όρο 40.000 ευρώ, ενώ παράλληλα είχαν αδήλωτεςεισπράξεις που ξεπερνούσαν και στις τρεις περιπτώσεις το 1.200.000 ευρώ τον χρόνο. 299ιδιοκτήτεςσκαφώναναψυχής που έριξαν άγκυρα στη… µαρίνα Σ∆ΟΕ. Κατόπιν ελέγχων, το Σ∆ΟΕ έχει προχωρήσει στη δέσµευση 299 σκαφών αναψυχής, οι ιδιοκτήτες των οποίων τα εµφάνιζαν ως επαγγελµατικά για να αποφύγουν φόρους.


1.500 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραµα. Εχει διαπιστωθεί πλειάδα περιπτώσεων όπου οι επισκευές των πλοίων γίνονταν χωρίςκανένα απολύτως παραστατικό. 

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_1316.html

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ


ΣΤΟΝ REAL FM Η ΓΕΩΡΓΙΑ
Κανένας δεν χάνεται. Πολύ περισσότερο όταν έχει ικανότητες. Την θυμάστε την όμορφη
Γεωργία, την οποία σχολιάζαμε πάντα θετικά στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και η οποία εξαφανίστηκε εν μια νυκτί; Η Γεωργία Ευσταθίου...
λοιπόν προσελήφθη στον Real fm, εκφωνεί ήδη τα δελτία ειδήσεων και τα Σαββατοκύριακα θα κάνει εκπομπές. Σκίζει το κορίτσι... 




http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_6804.html

Από τζίνι... Αλλαντίν


Με μεγάλη επιτυχία έπαιξε πέρυσι η Pamela Anderson το Τζίνι σε παντομίμα σε θέατρο του Λονδίνου κι έτσι αποφάσισε φέτος να το ξανακάνει.

Αυτή τη φορά ωστόσο η Pamela επέλεξε να υποδυθεί έναν άλλο ήρωα του γνωστού παραμυθιού, τον Αλλαντίν, ενώ ο θίασος θα μεταφερθεί στο Λίβερπουλ.


Οι παρατάσεις θα ξεκινήσουν στις 10 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν με την έναρξη της νέας χρονιάς στις 2 Ιανουαρίου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214716&cid=11

Η sexy φωτογράφιση της Rihanna


Για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «GQ» πόζαρε η Rihanna, η οποία εμφανίστηκε πιο sexy από ποτέ...

Η νεαρή τραγουδίστρια, που εδώ και μερικούς μήνες έχει λανσάρει νέο look στα μαλλιά, το οποίο πλέον έχουμε συνηθίσει, φωτογραφήθηκε με sexy εσώρουχα και μίλησε για τη σχέση της με τον Chris Brown, το λάθος της να παραμείνει μαζί του μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και για τη ζωή της σήμερα.


«Μερικές φορές, όταν είσαι μέσα σε μια τέτοια σχέση δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει» δήλωσε για τον θυελλώδη δεσμό της με τον νεαρό τραγουδιστή και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγα, ένιωσα υπέροχα. Ήταν το ομορφότερο συναίσθημα».


Τέλος, η 22χρονη star ανέφερε πως μετά από όλα αυτά νιώθει πιο ώριμη, γιατί πριν -όπως είπε χαρακτηριστικά- ήταν το μικρό κορίτσι από την επαρχία. 
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214640&cid=11

Απεργούν στις 8 Δεκεμβρίου οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι

Χειρόφρενο τραβούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ την επόμενη Τετάρτη
Χειρόφρενο τραβούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ την επόμενη Τετάρτη   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Πανελλαδική 24ωρη απεργία για τις 8 Δεκεμβρίου κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε σύγχυση για την κατάσταση στον ΟΣΕ.

H ΠΟΣ κάνει λόγο για έλλειψη υπεύθυνης πολιτικής για το σιδηρόδρομο, ενώ συνεχίζεται η συζήτηση για τις αλλαγές στον ΟΣΕ. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρέθηκε την Πέμπτη εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τις μετατάξεις, που προέβλεπε αριθμό 2.700 θέσεων σε άλλους φορείς (ενώ ο σχετικός νόμος 3897/10 τοποθετεί το «πλεονάζον προσωπικό» σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ συνολικά σε 2.351).


Από την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών Δ.Ρέππας υπογράμμισε την Πέμπτη σχετικά με την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ για τις μετατάξεις των εργαζομένων στον ΟΣΕ πως «υπάρχει ένας νομός με δεδομένες μετατάξεις, δηλαδή 2.351».


Ο Δ.Ρέππας υποστήριξε πως το 2.700 αφορά τις διαθέσιμες θέσεις «για να έχουν οι εργαζόμενοι περισσότερες επιλογές», λέγοντας πως «η συζήτηση που γίνεται είναι εκ του πονηρού».


«Ο νόμος είναι συγκεκριμένος και αυτός θα εφαρμοστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση που δεν επιτύχει το εγχείρημα (οι σιδηροδρομικοί) θα χάσουν τη δουλειά τους» ανέφερε ο υπουργός. Σύντομα θα γίνει η καταγγελία των συμβάσεων για να ξεκινήσει η διαδικασία για την υπογραφή νέων συμβάσεων.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://news.in.gr/economy/

Με νέα πιστοληπτική υποβάθμιση της Ελλάδας προειδοποιεί η Standard & Poor's

Οι πιέσεις αφορούν τον νέο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, που αποφασίζεται από την ΕΕ
Οι πιέσεις αφορούν τον νέο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, που αποφασίζεται από την ΕΕ   (Φωτογραφία:  Associated Press)
Αθήνα
Σε νέα πιστοληπτική υποβάθμιση της Ελλάς, για λόγους που δεν σχετίζονται άμεσα με τη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας, ενδέχεται να προχωρήσει ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's εντός του επομένου τριμήνου.

Η Standard & Poor's ανακοίνωσε ότι μπορεί να περιορίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στο ΒΒ- εάν καταστεί σαφές ότι ο προτεινόμενος Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) θα ευνοήσει τους δημόσιους πιστωτές σε βάρος των ιδιωτών που κατέχουν κρατικά ομόλογα.


«Η Ελλάδα, ως δυνητικός αποδέκτης της χρηματοδότησης του ESM, μπορεί να τύχει αρνητικής αξιολόγησης της πιστοληπτικής της ικανότητας» ανακοίνωσε ο S&P, διατυπώνοντας την ίδια προειδοποίηση που είχε ανακοινώσει στις αρχές της εβδομάδας σχετικά με την πιστοληπτική ικανότητα της Πορτογαλίας.


Η απόφαση για το κατά πόσον θα προχωρήσει η υποβάθμιση της Ελλάδας θα ληφθεί εντός του επομένου τριμήνου, αναφέρει o S&P.

Newsroom ΔΟΛ
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231069777

...«Γεύση» Σαχάρας έως την άλλη εβδομάδα


Παραμένει το νέφος σκόνης από την αφρικανική ήπειρο

Για μια εβδομάδα ακόμη – τουλάχιστον – θα βρίσκεται στην ατμόσφαιρα το νέφος σκόνης από τη Σαχάρα που μας επισκέφθηκε για πολλοστή φορά φέτος και έχει αυξήσει σημαντικά τις τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα. Όπως δήλωσε ο μετεωρολόγος κ. Θεοφάνης Τακούδης, οι συχνές επαναλήψεις του φαινομένου οφείλονται σε μια γενικότερη ακαταστασία στα φαινόμενα, η οποία ακόμη δεν μπορεί να ερμηνευθεί γενικότερα. Όσον αφορά πάντως στις καιρικές συνθήκες, ο καιρός δεν φαίνεται να διαφοροποιείται σημαντικά μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου περίπου. Ως τότε η θερμοκρασία αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά, για την εποχή επίπεδα, της τάξης των 17 με 21 βαθμών η μέγιστη.
πηγή: Volosreporter

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/84666/geusi-saharas-eos-tin-alli-evdomada/

Παράθυρο στο σύμπαν από NASA

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η NASA, σχετικά με αστροβιολογικό εύρημα μεγάλης σημασίας στην έρευνα για την εξωγήινη ζωή. Πρόκειται για βακτήριο που επαναπροσδιορίζει όσα η επιστήμη θεωρεί ως βασικά στοιχεία απαραίτητα για την ανάπτυξη ζωής


Στην ανακάλυψη ενός βακτηρίου που μπορεί να αναπτυχθεί από το αρσενικό και να ενσωματώσει το βίαιο αυτό φυσικό δηλητήριο στο DNA του, αναφέρθηκε η ερευνήτρια αστροβιολογίας Φελίσα Γουλφ Σάιμον, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της NASA.
Όσοι περίμεναν να ακούσουν για εξωγήινους και πράσινα ανθρωπάκια μπορεί να απογοητεύτηκαν, ωστόσο τα όσα είπε η Σάιμον, είναι πολύ σημαντικά, καθώς ο συγκεκριμένος μικροοργανισμός αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρχει εξωγήινη ζωή.
Πρόκειται για ένα βακτήριο πάνω στο δικό μας πλανήτη, το οποίο μπορεί να ζει σε ένα περιβάλλον άκρως εχθρικό για τη ζωή όπως την ξέρουμε.
Τέτοια βακτήρια έχουν βρεθεί στο βυθό μιας λίμνης, στο εθνικό πάρκο Γιοσεμάιτ της Καλιφόρνιας, η οποία είναι πλούσια σε αρσενικό, ένα δηλητήριο για τους συνήθεις ζωντανούς οργανισμούς. Με κάποιο όμως τρόπο, αυτός ο μικροοργανισμός χρησιμοποιεί το αρσενικό για να ζει.
Η ανακάλυψη αυτή επαναπροσδιορίζει αυτά που η επιστήμη θεωρεί ως τα βασικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της ζωής: άνθρακας, υδρογόνο, άζωτο, οξυγόνο, φώσφορο και θείο.
Η έρευνα
Όλα ξεκίνησαν με μια συζήτηση πριν από μερικά χρόνια ανάμεσα σε τρεις επιστήμονες σχετικά με το ενδεχόμενο διαφορετικές μορφές ζωής, που να μην επηρεάζονται απόλυτα από τους βιολογικούς νόμους, να υπάρχουν στη Γη.
Η Φελίσα Γούλφ Σάιμον, ερευνήτρια στην αστροβιολογία στο USGS, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής, ο Αριελ Ανμπάρ του Πανεπιστημίου της Αριζόνας (νοτιοδυτικά) και ένας τρίτος επιστήμονας, ο Πολ Ντέιβις, δημοσίευσαν στη συνέχεια το 2009 εργασίες που υποστηρίζουν την υπόθεση ότι το αρσενικό μπορεί να υποκαταστήσει τον φωσφόρο (με τον οποίο είναι κοντά στον περιοδικό πίνακα των στοιχείων) στις πρώιμες μορφές ζωής στη Γη.
Η Φελίσα Γούλφ Σάιμον στη συνέχεια πειραματίστηκε με τη θεωρία αυτή στη λίμνη Μόνο στην Καλιφόρνια, η οποία παρουσιάζει υψηλά ποσοστά σε αλάτι και αρσενικό, όπου συνέλεξε τα ιζήματα αυτά.
Ζουν ανάμεσά μας
Η ανακάλυψη, δείχνει ότι υπάρχουν "σκιώδη" πλάσματα που ζουν παράλληλα με τους γνωστούς γήινους οργανισμούς, αλλά τα οποία έχουν ακολουθήσει διαφορετική εξελικτική πορεία. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να συμβαίνει κι έξω από τη Γη, ακόμα και σε πλανήτες που δεν έχουν φιλική για τη ζωή ατμόσφαιρα.
Όπως δήλωσε ο δρ Λιούις Ντάρντνελ του Κέντρου Πλανητικών Επιστημών του Λονδίνου, "αν αυτοί οι οργανισμοί χρησιμοποιούν αρσενικό στον μεταβολισμό τους, αυτό δείχνει ότι υπάρχουν κι άλλες μορφές ζωής πέρα από αυτές που ξέρουμε. Είναι εξωγήινοι, αλλά εξωγήινοι που μοιράζονται το ίδιο σπίτι με μας".
Μια τέτοια διαπίστωση έχει συνέπειες για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής αλλού στο σύμπαν, επειδή δείχνει ότι η ζωή μπορεί να βρίσκεται σε κάποια άλλη βιολογική μορφή, όχι εύκολα αναγνωρίσιμη με βάση τα γήινα πρότυπα.
Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, η ύπαρξη "εξωγήινων" μικροοργανισμών στη Γη σημαίνει ότι η ζωή -σε διάφορες μορφές- μπορεί να έχει εμφανιστεί κι εξαφανιστεί αρκετές φορές στην ιστορία της Γης και αυτά τα "εξωγήινα" βακτήρια να είναι απόγονοι προηγούμενων "κατοίκων" του πλανήτη μας.
Πάντως αστροβιολόγοι από όλο τον κόσμο θεωρούν ότι θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με την ερμηνεία των ευρημάτων.

http://news247.gr/kosmos/science/shmera_h_synenteyksh_ths_nasa.694151.html

Έκρηξη στη Νεράιδα


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης στην είσοδο του νυχτερινού κέντρου Νεράιδα.

Στο σημείο σπεύδουν... πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Έχει κλείσει η παραλιακή στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες καθώς το μαγαζί ήταν κλειστό.

Το νυχτερινό κέντρο ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία Στηβ Κακέτση και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κόσμος στο κέντρο και ούτε κάποιος περαστικός, ώστε να υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.

Είναι η δεύτερη ενέργεια που συμβαίνει μέσα σε λίγες ημέρες στο Π. Φάληρο και συγκλονίζει ολόκληρη την περιοχή. Είχε προηγηθει το άγριο πιστολίδι σε καφετέρια στην περιοχή όπου έπεσε νεκρός ένας 37χρονος έλληνας.


skai
newsit 

http://sarotiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_4165.html

Fast track… για όλους

(Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για την … Ελβετία;)


Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Ελβετοί δανείστηκαν … μόνο τον όρο! Fast track, λοιπόν, και στη Ζυρίχη όπου θα τοποθετηθούν «σεξοκούτια». Τι ακριβώς είναι αυτό;

Σε ειδικά σημεία της πόλης θα μπαίνει το όχημα μέσα στο «σεξοκούτι» και θα συναντά ο οδηγός την πεταλούδα της νύχτας.
Μεγάλη φώτιση είχε όποιος το εμπνεύστηκε…


Πηγή: ΒΗΜΑMEN 
http://sarotiko.blogspot.com/2010/12/fast-track.html

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Κορυφαίοι Κεφαλά & Παρμάκης

Κορυφαίοι Κεφαλά & Παρμάκης
Στίβος
Ο Μιχάλης Παρμάκης του Πανελληνίου και η Κωνσταντίνα Κεφάλα της ΑΕΚ αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, στην καθιερωμένη δημοσκόπηση του ΣΕΓΑΣ. 

http://www.gazzetta.gr/sport/sport-stivos

Χείρα βοηθείας από Ελλάδα στο Ισραήλ


Έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, αποφασίστηκε να συνδράμει η Ελλάδα τις πυροσβεστικές δυνάμεις του Ισραήλ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Χάιφα.

Μετά από σχετικές συνεννοήσεις των δύο πλευρών θα αποσταλούν 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου CANADAIR, τα οποία θα αναχωρήσουν για το Ισραήλ εντός της ημέρας, για να ενταχθούν το γρηγορότερο δυνατό στον επιχειρησιακό σχεδιασμό των ισραηλινών δυνάμεων.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214324&cid=4

Μουντιάλ: Στη Ρωσία το 2018, στο Κατάρ το 2022

Η έκπληξη τελικά έγινε! Η Ρωσία είναι  η χώρα που πήρε από τη FIFA το χρίσμα για να διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, καταφέρνοντας να ξεπεράσει στην ψηφοφορία το μεγάλο φαβορί, την Αγγλία, αλλά και τις υποψηφιότητες από Ολλανδία, Ισπανία-Πορτογαλία.

Αντιθέτως, για το Μουντιάλ του 2022, το Κατάρ επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί και πήρε το χρίσμα, έχοντας να αντιμετωπίσει Αυστραλία, ΗΠΑ, Ιαπωνία και Κορέα.

Oι τελικές παρουσιάσεις των υποψηφιοτήτων έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (2/12) από τις 15:50 ως τις 16:10 για το Μουντιάλ του 2022 και αυτές για το 2018 νωρίτερα. Στην συνέχεια η εκτελεστική επιτροπή της FIFA συνεδρίασε και ψήφισε για την ανάθεση των Παγκοσμίων Κυπέλλων.
Αρχικά αναμενόταν οι αποφάσεις να ανακοινωθούν γύρω στις 17.00 ώρα Ελλάδας αλλά τελικά ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ άνοιξε τους φακέλους με τους νικητές live από το εκθεσιακό κέντρο της Ζυρίχης κατά τις 17:35.
Για το 2018 οι τέσσερις υποψηφιότητες ήταν αυτές της Αγγλίας, της Ολλανδίας με το Βέλγιο, της Ρωσίας και η κοινή Ισπανίας-Πορτογαλίας, ενώ για το 2022 διαγωνίζοταν η Αυστραλία, η Ιαπωνία, το Κατάρ, η Νότια Κορέα και οι ΗΠΑ.
Οι εκλέκτορες ήταν συνολικά 22 (21+ ο πρόεδρος) και θα ήταν 24 αν δεν είχαν ήδη διαγραφεί ο Ταϊτινός Ρέιναλντ Τεμάρι και ο Νιγηριανός Αμος Αντάμου για υποθέσεις διαφθοράς. Υπήρξε μια γενική ψηφοφορία για κάθε διοργάνωση και μια επαναληπτική με τις δύο πρώτες υποψηφιότητες σε κάθε περίπτωση.
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=93638

Γ. Κιμούλης: «Δεν νομίζω ότι είμαι μόνο αγαπητός»

Ο Γιώργος Κιμούλης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, μιλά σε συνέντευξη του για την τέχνη, το ταλέντο, τις οικονομικές συνθήκες, τους έλληνες πολιτικούς για τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και για την τύχη που είχε να δουλέψει δίπλα σε«ιερά τέρατα»της τέχνης.

Έχοντας γνωρίσει και ζήσει από κοντά τον Δημήτρη Χορν, την Έλλη Λαμπέτη, το Μάνο Χατζιδάκι και πολλούς άλλους, θεωρεί εαυτόν «τυχερό» , αφού όπως λέει: «τους οφείλω αυτό που είμαι».

 Τι είναι όμως για τον Γιώργο Κιμούλη το ταλέντο; «Δύναμη και θέληση είναι. Αντοχή πάνω απ΄όλα, επειδή έχουμε την έπαρση να καταθέτουμε την ψυχή μας στη αγορά».  Όσο για το ποιος είναι ο ρόλος της ζωής του? « η ίδια μου η ζωή» απαντά αφοπλιστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Μάλιστα, θεωρεί πως δεν «δεν είναι μόνο αγαπητός από το κοινό», καθώς όπως λέει «δεν είναι δυνατόν να σε  αγαπούν όλοι, ούτε να αρέσεις σε όλους. Όπως επίσης δεν μπορούν να εγκρίνουν όλοι τις πράξεις μας».Για τον Γιώργο Κιμούλη, αυτό που είναι σημαντικό είναι : « να είσαι συνεπής με την προσωπική σου νομοθεσία και τον προσωπικό σου πολιτισμό».

 Ο γνωστός ηθοποιός έχει την χείριστη άποψη για τους πολιτικούς καθώς όπως λέει «κατέστρεψαν την έννοια της πολιτικής», ενώ όσον αφορά στην οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και την τέχνη αναφέρει: «ποτέ δεν πίστεψα ότι η ευμάρεια αποτελεί βασική προϋπόθεση της τέχνης».

 Πηγή: Nitro
http://www.star.gr/

Πύρινος όλεθρος με 40 τουλάχιστον νεκρούς

Κρανίου τόπος έχει μετατραπεί μια μεγάλη έκταση σε ορεινή δασική περιοχή κοντά στη πόλη της Χάιφα, στο Ισραήλ. Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία, μαίνεται σε όλα της τα μέτωπα και έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 40 τουλάχιστον άτομα, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Η αστυνομία εκκενώνει περιοχές στις οποίες κατοικούν χιλιάδες άτομα, ενώ κατά κάποιες πληροφορίες δεκάδες από τους νεκρούς αφορούν  κρατούμενους σε φυλακές που βρίσκονται στην περιοχή και εκκενώθηκαν. Μάλιστα, ισραηλινά πρακτορεία ειδήσεων τονίζουν ότι στην φωτιά εγκλωβίστηκε ακόμα και λεωφορείο που προσπαθούσε να μεταφέρει μακριά 50 κρατούμενους, κυρίως παλαιστινίους, οι οποίοι βρήκαν φριχτό θάνατο

Τα ασθενοφόρα πηγαίνουν και έρχονται διαρκώς, ωστόσο δεν προλαβαίνουν να ανταποκριθούν στις κλήσεις, ενώ ο αριθμός των θυμάτων συνέχεια αυξάνεται. Η περιοχή έχει τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και στην μάχη για την κατάσβεση πέρα από την πυροσβεστική μετέχουν και μονάδες του ισραηλινού στρατού.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη καταστροφή στο Ισραήλ από πυρκαγιά τις τελευταίες δεκαετίες. Μάλιστα, ήδη η ισραηλινή κυβέρνηση έχει ζητήσει διεθνή βοήθεια από γειτονικές χώρες, μεταξύ των οποίων η Κύπρος και η Ελλάδα. Μάλιστα, όπως ενημερώνει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας, στέλνονται άμεσα στο Ισραήλ τέσσερα ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.
http://www.star.gr/

Η Στικούδη για το «Just The 2 Of Us»


Για την αποχώρησή της από το μουσικό show του MEGA, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Η ίδια πιστεύει πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του κοινού να μην τη στηρίξει στο show και να βρεθεί εκτός παιχνιδιού ο παρτενέρ της (Νίκος Μίχας) και εκείνη έπαιξαν κάποια σχόλια που ακούστηκαν...


«Είχαμε κάνει και καλύτερες εμφανίσεις, αισθάνθηκα και άβολα με κάποια σχόλια, όχι από την επιτροπή και ίσως αυτός είναι ο λόγος που βρεθήκαμε εκτός» φωτογραφίζοντας κατά κάποιο τρόπο τον Νίκο, ο οποίος στο live της περασμένης Κυριακής την αποκάλεσε «κ..λα!»

Πώς αισθανθήκατε με το σχόλιο στον αέρα του παρτενέρ σας, Νίκου Μίχα, σχετικά με την εμφάνισή σας;

«Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή μου στα έξι χρόνια που κάνω τηλεόραση, αλλά μην το διογκώνουμε κιόλας».


Πρόβλεψη για νικητές μπορείτε να κάνετε;

«Όχι βέβαια, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο show, που θα εξακολουθήσω να το βλέπω ως θεατής πλέον».

Μετά το «Just The 2 Of Us» τι ακολουθεί;

«Το νέο μου τραγούδι σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και φυσικά το “Mega Star”».
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214112&cid=11

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ


Aπο Μοσχάτο-Ταύρος Μαζί, πήραμε τα επίσημα αποτελέσματα με σταυρούς των τριών πρώτων παρατάξεων στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Οι έδρες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα.
http://moschatotavrosmazi.blogspot.com/2010/12/blog-post.html







«Τιμάμε τις Ένοπλες Δυνάμεις»

Στήριξη Παπούλια στους ένστολους

«Τιμάμε τις Ένοπλες Δυνάμεις»\\

Μετά την επίσκεψη του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, εξαιτίας της ετοιμότητας και του υψηλού φρονήματός τους, αποτελούν εγγύηση και για την ασφάλεια της περιοχής και για την ασφάλεια του ελληνικού λαού, που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στα ένστολα παιδιά του».
 «Αποτίουμε τιμές στους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη δουλειά που κάνουν, μία δουλειά, που χρειάζεται γερά νεύρα και ξεπερνά τις ψυχοσωματικές αντοχές ενός ατόμου. Τιμάμε αυτές τις Ένοπλες Δυνάμεις και είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες Ένοπλες Δυνάμεις νομίζω ότι η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον την ηρεμία της για να ρίξει τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης» κατέληξε.
Η κίνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από τους ένστολους που πρόσφατα άκουσαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να αναφέρεται απαξιωτικά προς αυτούς.
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/84324/timame-tis-enoples-dunameis/

Διεθνής σπείρα σωματεμπορίας. 160 οι Έλληνες ύποπτοι, 17 οι συλληφθέντες





Μεγάλη επιτυχία των ελληνικών διωκτικών αρχών με την βοήθεια της ρώσικης αστυνομίας.


Συγκεκριμένα, εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση εμπορίας ανθρώπων και συγκεκριμένα αλλοδαπών γυναικών. Οι ελληνικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη 17 βασικών μελών της οργάνωσης τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες επαρχιακές πόλεις, ενώ προσήχθησαν ως ύποπτοι ακόμη 160 άτομα.


Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς όπως εκτιμούν οι αρχές το κύκλωμα έχει απλώσει τα δίχτυα του σε όλη την Επικράτεια αλλά και σε άλλες χώρες για αυτό και ήδη έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ιντερπόλ για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.


Εγκέφαλος της υπόθεση φέρεται ένας 40χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας φούρνων και αρτοποιίας ενώ διαθέτει και στριπτιτζάδικα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κύκλωμα αυτό έφερνε το 80% των γυναικών από την Ρωσία που εργάζονταν σε μπαρ, ροζ γραφεία και στριπτιτζάδικα.


Το αξιοσημείωτο είναι πως το 2008 ο γνωστός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί για παρόμοια υπόθεση και παρέμεινε στην φυλακή για έναν χρόνο. Το 2009 αποφυλακίστηκε αφού ακόμη εκρεμμεί η απόφαση του δικαστηρίου. Όμως φαίνεται πως με την αποφυλάκιση του επαναδραστηριοποιήθηκε στον χώρο και άρχισε να φέρνει ξανά γυναίκες από την Ρωσία.


Σύμφωνα με την αστυνομία μέσα στους συλληφθέντες είναι και ένας ηλικιωμένος δικηγόρος.
http://www.dousisnews.com/ellada

Oι υποψηφιότητες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022


Πέντε χώρες, πέντε υποψηφιότητες που φιλοδοξούν να φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα πλάνα των συγκεκριμένων χωρών κάνοντας ένα ταξίδι στο ποδόσφαιρο του… μακρινού μέλλοντος!
Η διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022 θα φιλοξενηθεί σε μια εκ των Κορέας, Ιαπωνίας, Αυστραλίας, Κατάρ και ΗΠΑ, με την απόφαση της ανάθεσης να λαμβάνεται αύριο (02/12) το απόγευμα στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Είναι λοιπόν σαφές πως πρόκειται για πέντε μη ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες δηλώνουν έτοιμες να δαπανήσουν υπέρογκα ποσά με σκοπό την οργάνωση ενός όσο το δυνατόν αρτιότερου Παγκοσμίου Κυπέλλου το… μακρινό 2022!
Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία, όπου η απόφαση για την ανάθεση του δημοφιλέστερου αθλητικού γεγονότος παγκοσμίως θα ληφθεί 12 χρόνια πριν από το τουρνουά! Η αγωνία πάντως είναι πολύ μεγάλη στην πρωτεύουσα της Ελβετίας όπου «χτυπά» η καρδιά του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου, με την απόφαση της FIFA για το ποια υποψήφια χώρα θα αναλάβει τη διοργάνωση να σηματοδοτεί το μέλλον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
ΗΠΑ
Να φέρουν και πάλι στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θέλουν να καταφέρουν οι Αμερικάνοι έπειτα από το μακρινό πια USA ’94. Με κοινωνική δομή βασισμένη στα καπιταλιστικά πρότυπα, η χώρα στην οποία το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να βρίσκεται στην σκιά του μπάσκετ, θα επιθυμεί να δόση άλλη μια «ένεση» εμπορευματοποίησης στο ποδοσφαιρικό προϊόν. Εκεί όπου το ποδόσφαιρο παραμένει «soccer» η FIFA εξετάζει αν θα μπορούσε να βρεθεί το κατάλληλο έδαφος ώστε το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα να περάσει σε άλλη διάσταση.
Το Μουντιάλ αποτελεί τη βιτρίνα του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου και σίγουρα μέχρι το… αστρονομικό 2022 πολλά θα έχουν αλλάξει γύρω από το άθλημα. Οι ΗΠΑ εμφανίζονται ικανές να προσαρμοστούν στις όποιες αλλαγές και να διατηρήσουν το Μουντιάλ εκεί που του αξίζει. Τα περισσότερα γήπεδα των Αμερικανών είναι χαώδη, και έχουν μια α ηλικία, ενώ στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν κατασκευαστεί για να φιλοξενούν αγώνες… ράγμπι! Πάντως πρέπει να τονίσουμε πως τα τελευταία χρόνια οι Αμερικανοί έχουν κάνει σημαντικές προσπάθειες ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω το άθλημα στη χώρα τους δίνοντας τεράστιο βάρος στις ακαδημίες και τις υποδομές.
Το 2007 πήραν την απόφαση να διεκδικήσουν το Μουντιάλ του ’22, δηλαδή πρόκειται για μια απόφαση διεξαγωγής ενός γεγονότος σε βάθος χρόνου 15εατίας! Πάντως οι Αμερικανοί θεωρούν εξαιρετική προβολή για τη χώρα τους να καταφέρουν να κερδίσουν την ανάθεση του τουρνουά, και δηλώνουν έτοιμοι να φέρουν εις πέρας το εγχείρημα. Εξάλλου ως χώρα-οικονομική υπερδύναμη του πλανήτη στο παρελθόν έχουν διοργανώσει και 4 Ολυμπιακούς Αγώνες, και το μόνο που μένει είναι να πάρουν το «ok» της FIFA ώστε να μπουν στην προ-Μουντιάλ εποχή!
Κατάρ
Πρόκειται για τον πλέον εντυπωσιακό φάκελο υποψήφιας χώρας που βρίσκεται στα χέρια της FIFA. Αν τελικά η διοργάνωση δοθεί στο μικρό Εμιράτο του Περσικού Κόλπου θα μιλάμε για την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Οι Εμίρηδες του Κατάρ φιλοδοξούν να δελεάσουν τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έχοντας όπλο τους το άφθονο χρήμα, από τις πετρελαιοπηγές της χώρα, και υπόσχονται ολοκαίνουρια στάδια που όμοιά τους δεν θα έχει δει ποτέ ανθρώπινο μάτι.
Οι πρώτες μακέτες και τα σχέδια των Σταδίων αλλά και των υποδομών του Κατάρ που θα χτιστούν μόνον αν η διοργάνωση καταλήξει στη μικρή χερσόνησο του Αραβικού κρατιδίου, είναι άκρως φαντασμαγορικές, ενώ θα είναι εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα προβλήματα για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι αρκετά σημαντικά αν σκεφτεί κανείς για παράδειγμα πως το καλοκαίρι (όπου διεξάγονται οι αγώνες) οι θερμοκρασία στο Κατάρ αγγίζει τους 50οC αλλά για κάθε πρόβλημα οι φιλόδοξοι Άραβες έχουν να προτείνουν τις δικές τους εντυπωσιακές λύσεις «ποντάροντας» στην οικονομική τους ευμάρεια.
Φυσικά και δεν πρόκειται για ένα έθνος με ποδοσφαιρική παράδοση, όμως με γνώμονα τη δική του διαφήμιση και τη δημιουργία ενός προφίλ προς τον υπόλοιπο κόσμο ώστε να καταφέρει επενδύσει στην δύναμη του ποδοσφαίρου, θέλει να πετύχει μια αμφίδρομη ικανοποίηση συμφερόντων. Οι άνθρωποι της FIFA εξέτασαν πολύ προσεκτικά το συγκεκριμένο φάκελο και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή απόφαση. Διαβάστε εδώ από το gazzetta.gr ένα εκτενέστερο αφιέρωμα στα πλάνα του Κατάρ για το 2022 με τα αρχιτεκτονικά μεγαλουργήματα που ετοιμάζει.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Η χώρα που διοργάνωσε του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ με απόλυτη επιτυχία φιλοδοξεί να πάρει το χρίσμα από την FIFA για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 έχοντας σαν όπλο της, τις πολύ καλές εγκαταστάσεις και τις υποδομές.
Τα περισσότερα γήπεδα των Αυστραλών – όπως και των Αμερικάνων – που βρίσκονται στο φάκελο της υποψηφιότητας είναι κατασκευασμένα και φιλοξενούν κυρίως αγώνες ράγμπι. Οι Αυστραλοί πάντως αγαπούν το ποδόσφαιρο και για τους ίδιους μια τόσο μεγάλη διοργάνωση θα ήταν μια μεγάλη γιορτή. Η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας εξάλλου έχει κάνει αλματώδη βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και ευελπιστεί μέχρι τότε να έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας στήριξε έμπρακτα την υποψηφιότητα της χώρας της ενώ μάλιστα θεωρείται πως αν τελικά το Μουντιάλ καταλήξει στην χώρα των… κανγκουρό το κόστος για τους Αυστραλούς θα ξεπεράσει τα 40 δις δολάρια, ποσό τετραπλάσιο από εκείνο που δαπανήθηκε για τους προδεκαετίας Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως η μόνη ήπειρος στην οποία δεν έχει πάει ποτέ η διοργάνωση είναι η Ωκεανία!
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ
Είναι η χώρα – μαζί με την Ιαπωνία – η οποία φιλοξένησε το πρόσφατο Μουντιάλ του 2002, το οποίο ήταν και το πρώτο της Ασιατικής ηπείρου. Οι τελευταίες ενδείξεις κάνουν λόγο για υποχώρησή της έναντι των άλλων υποψηφιοτήτων στην κούρσα της τελικής απόφασης, αλλά όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Οι Κορεάτες είχαν την ευκαιρία να δώσουν την ώθηση που ήθελαν στο άθλημα στην Άπω Ανατολή πριν 8 χρόνια και τα κατάφεραν άψογα, ενώ τα πανέμορφα γήπεδα τους έχουν μείνει κληρονομιά από τότε.
Πάντως οι αναταραχές στις σχέσεις της με τη Βόρεια Κορέα έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της FIFA και ίσως αυτό να επηρεάσει αρνητικά. Το σίγουρο είναι πως στη χώρα που όλα λειτουργούν σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς υπάρχει και η τεχνογνωσία αλλά και οι απαραίτητες υποδομές για την διεξαγωγή μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης ενώ το πείραμα του πρόσφατου παρελθόντος κρίθηκε επιτυχές με τους Ασιάτες να αγκαλιάζουν το άθλημα.
Εξάλλου, εξαιρετικά βήματα προόδου έχει κάνει και το άθλημα στη Νότια Κορέα από τη διοργάνωση του 2002 όπου με προπονητή τον Χίντινγκ είχαν φτάσει έως τα ημιτελικά του κόσμου, ενώ τα επόμενα χρόνια έχουν καταφέρει να διατηρήσουν ένα σταθερά αξιοπρεπές επίπεδο. Μένει να δούμε αν η FIFA θα τους δώσει το «πράσινο φώς» για να φέρουν ξανά το Μουντιάλ στη χώρα τους μέσα σε μια 20ετία.
ΙΑΠΩΝΙΑ
Παρόμοια είναι τα πράγματα και για τους Ιάπωνες. Μπορεί να προβάλουν ως μεγαλύτερο φαβορί από τους Νοτιοκορεάτες αλλά και οι δύο θα δώσουν μάχη να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν άψογα και μόνες τους. Οι τεχνολογία των Ιαπώνων υπόσχεται να φέρει σε 12 χρόνια από τώρα το ποδόσφαιρο σε άλλη διάσταση, ενώ και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι εξαιρετικά.
Με μια ντουζίνα υπερσύγχρονων γηπέδων που έχουν κατατεθεί στον Ιαπωνικό φάκελο, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα φαντάζει εξαιρετική μεταξύ εξαιρετικών! Η Ιαπωνική Ομοσπονδία έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να πείσει τους ανθρώπους της FIFA ενώ δεν είναι τυχαίο πως και η οικονομική της ευρωστία την βοηθά στην δαπάνη χρηματικών ποσών στην κατεύθυνση της καλύτερης διεξαγωγής ενός μεγάλου τουρνουά.
Το σίγουρο είναι πως και για αυτούς το κορυφαίο αυτό γεγονός σημαίνει πολλά και έχουν κάνει τα πάντα για να το φέρουν ξανά στη χώρα τους. Εκεί, όπου το 2002 έγινε ο τελικός της Γιοκοχάμα μπροστά σε 80.000 θεατές μεταξύ της Βραζιλίας και της Γερμανίας.

πηγή gazzetta.gr

Χωρίς αυτοκίνητα για μια μέρα Βόλτα στην Πανεπιστημίου την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου



Την χρήση της οδού Πανεπιστημίου μόνο από τους πολίτες την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα της Αθήνας, αποφάσισε το ΥΠΕΚΑ, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Η Πανεπιστημίου θα είναι ελεύθερη για τους πολίτες και κλειστή για τα οχήματα από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα της Κυριακής από το Σύνταγμα έως την Ιπποκράτους.

Στη διάρκεια της ημέρας θα αναπτυχθούν πολιτιστικές, οικολογικές και κοινωνικές δράσεις με τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μουσικών του δρόμου, καλλιτεχνών, ποδηλατών, σκακιστών και άλλων φορέων.
Ξεχωριστό κομμάτι θα αποτελούν οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

http://www.protothema.gr/

Χωρίζουν Σρόιτερ και Αιγινίτη;

Αβάσιμη θεωρήθηκε αρχικά η πληροφορία του χωρισμού του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη...
 
Χωρίζουν Σρόιτερ και Αιγινίτη;
Ωστόσο κυκλοφορεί καιρό και κανένας από τους δυο δεν την έχει διαψεύσει.

Σήμερα εκ νέου κυκλοφόρησε από ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος ότι ο παρουσιαστής του Alpha και το πρώην μοντέλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν καν γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πέρυσι τα Χριστούγεννα, ενώ το καλοκαίρι τελέσθηκε ο θρησκευτικός γάμος στη Σαντορίνη με πλήθος επώνυμων καλεσμένων. Ο γάμος τους διήρκεσε τρεις μέρες και οι φίλοι του ζευγαριού που ήταν εκεί μιλούσαν για απίστευτο event.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για «άσχημο» διαζύγιο, ενώ το πρώην μοντέλο και νυν δημοσιογράφος σχολιάζει την κατάσταση που βιώνει και στη σελίδα της στο facebook

http://www.epikaira.gr/

Έρευνα ΣΔΟΕ για δυο διαιτητές

Έχουν υπέρογκους τραπεζικούς λογαριασμούς

Το ΣΔΟΕ έχει αρχίσει έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαιτητών του μπάσκετ, καθώς βρέθηκαν αστρονομικά ποσά που δεν συνάδουν με τις απολαβές των διαιτητών.

Έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαιτητών του μπάσκετ ετοιμάζεται να κάνει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του περιοδικού «All Star Basket».

Οι λογαριασμοί των διαιτητών μπήκαν στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ όταν ανακαλύφθηκαν σε λογαριασμούς πρώην διαιτητών που υπήρξαν διεθνείς, αστρονομικά ποσά που δεν δικαιολογούνταν από τις απολαβές τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό πρόκειται για δυο από τους κορυφαίους έλληνες διαιτητές που έχουν πλέον αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Μάλιστα ο ένας είναι από την επαρχία και εμφανίζει πολύ λιγότερα χρήματα στις φορολογικές του δηλώσεις από αυτά που είναι κατατεθειμένα στον λογαριασμό του.
πηγή: gazzetta
http://www.newsbeast.gr/

ΤΡΕΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ 2-3 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ...
Τους κούφανε όλους ο Άρης. Κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-3 και έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που πετυχαίνει "διπλό" επί ισπανικού εδάφους. Οι "κίτρινοι" πήραν το προβάδισμα στο 2ο λεπτό με τον...
Κόκε, αλλά οι Μαδριλένοι πέρασαν μπροστά χάρη σε γκολ των Φορλάν (12') και Αγουέρο (16'). Στο 51' ο Λαζαρίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ντομίνγκεθ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κόκε, ενώ στο 81ο λεπτό ο Λαζαρίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-3. 
http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_248.html

Εμφάνιση-φωτιά της Κατερίνας Στικούδη


«Φωτιά» ήταν η ενδυματολογική επιλογή της Κατερίνας Στικούδη για το party γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού! Το μοντέλο-παρουσιάστρια, άλλωστε, έχει από τις πιο τέλειες αλλά και sexy αναλογίες στον χώρο της showbiz, κι έτσι δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε της εμφάνιση να το αποδεικνύει περίτρανα!



Μια διάφανη ολόσωμη φόρμα με κορδόνια που «αγκάλιζαν» το σώμα και ψηλοτάκουνα μποτάκια με τρούκς έκαναν τα βλέμματα όσων παρευρέθησαν στο party του περιοδικού να «κολλήσουν» στην Κατερίνα Στικούδη η οποία απλά… το απολάμβανε! 
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=213835&cid=11

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Φώναξε τον μπράβο - αρραβωνιαστικό της να την υπερασπιστεί


Σε ρινγκ μετατράπηκε ένα κατάστημα καλλυντικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η ιστορία ξεκίνησε όταν νεαρή γυναίκα πήγε στο κατάστημα για να βαφτεί και άγνωστη μπήκε και της άρπαξε την τσάντα.

Αρχικά επικράτησε πανικός, ενώ στη συνέχεια η γυναίκα τηλεφώνησε στον αρραβωνιαστικό της για να του αναφέρει το περιστατικό. Τότε , ο τελευταίος, έφτασε σαν ταύρος εν υαλοπωλείο στο μαγαζί και αντί να συμπαρασταθεί στην καλή του, τις έβρεξε στις πωλήτριες! Ο τραμπούκος έκανε «λαμπόγυαλο» το μαγαζί και έδειρε - με χαστούκια και μπουνιές - τις πωλήτριες και την υπεύθυνη του καταστήματος! Μάλιστα, η τελευταία βρίσκεται στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Τον δράστη «μάζεψε» αργότερα η αστυνομία και τον οδήγησε στο αυτόφωρο, ενώ από σήμερα, το κατάστημα προστατεύουν άνδρες εταιρείας σεκιούριτι.

Πηγή: salonicanews.com
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/83880/epese-xulo-se-katastima-kalludikon/

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 72-68 τη ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία

Ο Διαμαντίδης εν μέσω Χόλντεν και Σοκόλοφ
Ο Διαμαντίδης εν μέσω Χόλντεν και Σοκόλοφ   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ ) 
Μόσχα
Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Μόσχα, επικρατώνας με 72-68 της ΤΣΣΚΑ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έτσι, φτάνοντας τις πέντε νίκες στη διοργάνωση, διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή για τρία δεκάλεπτα αλλά στο 4ο έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και επέτρεψαν στη ψυχωμένη ΤΣΣΚΑ να ξαναμπεί στο ματς. Στο τέλος, όμως, μίλησαν οι Διαμαντίδης (17 πόντοι) και Περπέρογλου (12 πόντοι) και χάρισαν την νίκη στο «τριφύλλι». 

Περισσότερα:http://sports.in.gr/basketball/europe/euroleague/article/?aid=1231069556
 

Πάρτι με... δώρα στην Αγία Πετρούπολη!


Πάρτι με... δώρα στην Αγία Πετρούπολη!


Η ΑΕΚ άλωσε το Σπλιτ, όμως το δώρο από την Αγία Πετρούπολη σκόρπισε ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση. Η Ζενίτ επιβλήθηκε 3-1 της Άντερλεχτ και διατήρησε το απόλυτο νικών στον όμιλο!

http://www.gazzetta.gr/antipaloi-ell-omadon-europa-league/item

Επίθεση χάκερ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας


Το αδιαβάθμητο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έβαλε στο μάτι, την Τρίτη, ο άγνωστος χάκερ που επιδίωξε να τοποθετήσει ιό.

Η προσπάθεια του, όμως, δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού η προσπάθεια του σταμάτησε στο σύστημα ασφαλείας του δικτύου.

Το αδιαβάθμητο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών θα παραμείνει, πάντως, κλειστό για μερικές ημέρες προκειμένου να ελεγχθεί από τους ειδικούς.

Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του χάκερ μέσω ηλεκτρονικών ιχνών. 
http://www.zougla.gr/