Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Κλείνει το κολυμβητήριο Καβάλας

Την άμεση διακοπή της λειτουργίας του κλειστού κολυμβητήριου της Καβάλας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση και παρά τις ενστάσεις των ναυταθλητικών συλλόγων της πόλης για συνέχιση της λειτουργίας του υπό προϋποθέσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατάληξε σε αυτή την απόφαση λόγω των μεγάλων ζημιών που υπέστη το κτιριακό συγκρότημα του κολυμβητηρίου από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή προ ολίγων ημερών.

Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ επισημαίνει ότι η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας του κλειστού κολυμβητήριου από την 01/01/2011 «σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Αναγνωρίζουμε ότι περισσότερα από χίλια άτομα, αθλητές και πολίτες, θα στερηθούν τις αθλητικές υπηρεσίες που προσφέρει αυτή η υπερσύγχρονη μονάδα. Ωστόσο είναι επιβεβλημένη ανάγκη να κλείσει για ένα διάστημα ώστε να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές». Το κολυμβητήριο είναι μια από τις πλέον σύγχρονες αθλητικές υποδομές τόσο του νομού Καβάλας όσο και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε πριν από ένα χρόνο με πιστώσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Νομαρχίας Καβάλας η οποία ήταν ο φορέας κατασκευής του έργου.



http://www.i-reportergr.com/2010/12/blog-post_2439.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου