Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Βόλεϊ- Το πιο όμορφο ημερολόγιο για το 2011

Οι αθλήτριες έκαναν και πάλι το καθήκον τους και αναδείχτηκαν... miss Ιανουάριος, Φεβρουάριος κτλ.
Τηρώντας τη δέσμευσή της στην παρουσίαση (και υλοποιώντας τον προγραμματισμό της για την προώθηση) του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών στο Γκάζι, η Ε.Ο.ΠΕ. παρουσιάζει το ηλεκτρονικό ημερολόγιο του 2011, φωτογραφίζοντας δώδεκα πρωταγωνίστριες του φιλέ. 

Κάθε μήνας του έτους έχει τη δική του γυναικεία παρουσία και θα μπορείτε να τον κάνετε δικό σας ως wallpaper στον υπολογιστή σας. Με τη συνεισφορά όλων των ομάδων της Α1 γυναικών, ο νέος χρόνος παρουσιάζεται μέσα από 12 ξεχωριστές εικόνες των αθλητριών.

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν από τον Χρήστο Θεολόγου με την επίσημη φανέλα της ομάδας τους και έλαβαν θέση όχι απέναντι στο φιλέ, όπως συνηθίζουν, αλλά στον φακό.

Οι 12 αθλήτριες είναι ανά μήνα:
Ιανουάριος-Γιώτα Γκιουζέλη
Η 20άχρονη ακραία με ύψος 1.85 αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή σεζόν στην ΑΕΚ και προέρχεται από την Θεσσαλονίκη. Έχει περάσει από όλες τις "μικρές" Εθνικές Ομάδες και αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών.

Φεβρουάριος-Ελένη Κουτσιβίτη
Στην ομάδα του Βύρωνα έκανε τα πρώτα της βήματα η 22άχρονη πασαδόρος με ύψος 1.80 και αφού πέρασε από τον Κτησιφώντα Παιανίας, πλέον εδώ και δυο χρόνια ανήκει στο Μαρκόπουλο.

Μάρτιος-Ειρήνη Κελεσίδου
Σε ηλικία μόλις 19 ετών και με ύψος 1,77 αποτελεί ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ. Αγωνίζεται στην θέση της λίμπερο, είναι διεθνής και πήγε στον Ηρακλή από τον Εαρινό Θεσσαλονίκης.

Απρίλιος-Ηλιάννα Αντωνοπούλου
Από τις ομάδες του Αιγάλεω και του Φοίνικα Πειραιά πέρασε η 20άχρονη πασαδόρος με ύψος 1.80, προτού αποκτηθεί από την Κερατέα με την οποία αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Μάϊος-Παναγιώτα Καραγκούνη
Ένα από τα τρομερά... μωρά της νεανικής ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς. Η 17άχρονη διεθνής ακραία με ύψος 1.88, αφού πέρασε από τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, πλέον βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές για την Εθνική γυναικών.

Ιούνιος-Αποστολία Νούσια
Στα 19 της χρόνια και με ύψος 1.77 είναι η διεθνής ακραία που τιμά το θεσσαλικό βόλεϊ. Πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο «Forthnet Rookie of the year» ως καλύτερη νεοεμφανιζόμενη αθλήτρια κάτω των 21 ετών στην Α1.

Ιούλιος-Εύη Χαντάβα
Η 20άχρονη διεθνής ακραία με ύψος 1.88, ξεκίνησε την καριέρα της στον Γ.Σ. Γρεβενών από όπου το 2005 μεταπήδησε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας.

Αύγουστος-Αθηνά Παπαφωτίου
Η 21χρονη πασαδόρος αποτελεί φετινή προσθήκη στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Με ύψος 1.80 και πλούσιο ταλέντο, αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες στη θέση της. Τα τελευταία χρόνια διακρίνετια ιδιαίτερα και στο άθλημα του μπιτς βόλεϊ.

Σεπτέμβριος-Εύη Χρήστου
Η 23άχρονη διεθνής ακραία με ύψος 1.81 κλήθηκε το καλοκαίρι να ενισχύσει την προσπάθεια του Πανελληνίου υπό τη μορφή δανεισμού. Πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά ανήκει στην ΑΕ Νίκαιας.

Οκτώβριος-Ράνια Γκούζου
Στα 29 της χρόνια η διεθνής διαγώνια που έχει ύψος 1.85 αποτελεί την αρχηγό του Πανιωνίου. Βρίσκεται στην «Πλατεία» από το 2005, συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία το 2006 και την ως σήμερα καθιέρωση στην κατηγορία.

Νοέμβριος-Χρύσα Παρασκευοπούλου
Με ύψος 1.84, η 24άχρονη διεθνής διαγώνια που αγωνίζεται και ως ακραία, αποτελεί από τις πλέον ταλαντούχες αθλήτριες του ΣΑΑΚ Ανατόλια. Στο παρελθόν έχει περάσει από τις ομάδες του Πειραματικού, του Αίαντα Ευόσμου, αλλά και του Ερμή Δράμας.

Δεκέμβριος-Ζωή Σκόνδρα
Ηταν από τις αθλήτριες που πέρυσι πρόσφεραν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α1. Η 24άχρονη λίμπερο με ύψος 1.76 βγήκε από τα «σπλάχνα» του Άρη με την οποία αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια προτού μεταπηδήσει στο Πειραματικό.

http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου