Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ψάχνουν τον μασκοφόρο που εκτέλεσε την 33χρονη με μια σφαίρα στο κεφάλι μπροστά στο κοριτσάκι της



- Που οδηγεί η μαρτυρία της 4χρονης που είναι σε κατάσταση σοκ
- Γείτονες στο Newsit: "Δεν το χωράει ο νούς μας για το ποιός θα ήθελε το κακό αυτής της οικογένειας"
- Η άτυχη γυναίκα είχε και ένα μωρό 9 μηνών - Σε ισχυρό σοκ και ο σύζυγός της

'Ενας μασκοφόρος έκοψε το νήμα της ζωής μιας 33χρονης γυναίκας μπροστά στα μάτια του ίδιου της του παιδιού και ενώ το μωράκι της μόλις 9 μηνών κοιμόταν στην κούνια του.


'Ολα έγιναν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Ενας άγνωστο, φορώντας μάσκα χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της 33χρονης στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αιγέως 63 στην Καλλιθέα, όπου ήταν μόνη της με τα παιδιά. Ο σύζυγός της βρισκόταν στη δουλειά του.

Την πόρτα άνοιξε το τετράχρονο κοριτσάκι που από τα λίγα που μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς είδε έναν άνδρα με μάσκα. Ο άγνωστος λογομάχησε με τη γυναίκα που πήγε στην πόρτα, την χτύπησε και στη συνέχεια την εκτέλεσε με πιστόλι των εννέα χιλιοστών πυροβολώντας την στο κεφάλι. Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρης του θύματος.
Οι γείτονες ακούγοντας την φασαρία έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά ήταν αργά. Η γυναίκα άφηνε την τελευταία της πνοή σε μια λίμνη αίματος και το κοριτσάκι δίπλα της σπάραζε από το κλάμα. Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τον σύζυγο της 33χρονης ο οποίος φτάνοντας έξω από το σπίτι του δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε συμβεί.
Τόσο εκείνος όπως και το κοριτσάκι τους είναι σε κατάσταση ισχυρού σοκ και προσπαθούν να συνέλθουν με την βοήθεια ψυχολόγων της αστυνομίας.
www.newsit.gr

http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου